kopijnik Napisano 1 Czerwiec 2004 Autor Napisano 1 Czerwiec 2004 32 mmcienka miedźbez śladów ucha, agrafkinie guzikbrak mi pomysłu co to może być
Gość Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 hej,a czy to napewno jest balon?a czy nie czasem szyszka?
kopijnik Napisano 1 Czerwiec 2004 Autor Napisano 1 Czerwiec 2004 skan trochę niewyraźny ale szyszka" kończy się koszem
Gość Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 no teraz to rzeczywiście widać kosz!poprostu wczesniej był słabo widoczny!a wracając do tematu to moze byc jakis guzik,a właściwie jego cześć przednia!poprostu mogła tylnia odpaść!mi sie tak bynajmniej wydaje ale oczywiście to tylko moje przypuszczenia!Pozdrawiam
kopijnik Napisano 1 Czerwiec 2004 Autor Napisano 1 Czerwiec 2004 Dzięki za zainteresowanie, lecz przedmiot jest:1 - płaski2 - z ażurem W obec powyższego:1 -trudno aby oprawiał" (mocował) podstawę (brak śladów)2 - gdyby podstawa obejmowała to co na foto, ażury byłyby bez sensu
mietek Napisano 2 Czerwiec 2004 Napisano 2 Czerwiec 2004 Moja koncepcja, jest taka, że może być to góra od palnika do kuchenki polowej/turystycznej, część z dyszami. Balon - może ta sama firma produkowała palniki do balonów na ogrzane powietrze i przyjęła jako znak?
kopijnik Napisano 14 Czerwiec 2004 Autor Napisano 14 Czerwiec 2004 jest to jakaś ozdoba,mocowanie nietypoweprzedstawienie nietypoweTeoria palnika ze względu na delikatność" i wykonanie przez przetłoczenie blaszki raczej odpada.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.