heres73 Napisano 30 Maj 2004 Autor Napisano 30 Maj 2004 witam raaaatujcie, mam truckera4 ktory zacząl miec jakies zakłócenia, nawet po odpięciu cewki przesowając ręką nad gniazdem w puszce,wydaje sygnały jakby namierzał. co to może być ?
osterode Napisano 31 Maj 2004 Napisano 31 Maj 2004 witam !!zapewne winne temu jest zawilgocenie elektroniki.ja mam BH QDII i też mi ciągle wariuje wystarczy że pochodzę z nim podczas dużej wilgotności powietrza.BH już to do siebie ma.życzę owocnych łowów.pozdrawiam.osterode
heres73 Napisano 31 Maj 2004 Autor Napisano 31 Maj 2004 hej! tylko ze wczesniej mi sie tak nie dzialo sprobuje go wysuszyc ale mimo tego i tak jestem zadowolony rowniez zycze ci fajnych fantow i dzieki za porade pozdro.
Łukasz Napisano 31 Maj 2004 Napisano 31 Maj 2004 Witam! Ja ze swoim Trackerem latam nawet w duży deszcz. Pakuję jedynie elektronikę w jednorazową reklamóweczkę, zaklejam ją na kablu taśmą, a na potencjometry wycinam otwory. Sposób prosty i skuteczny :) Nigdy mój Bodzio" nie dał mi jeszcze fałszywego sygnału... tylko żeby troszkę większy zasięg miał ;) Pozdrawiam, Łukasz
heres73 Napisano 31 Maj 2004 Autor Napisano 31 Maj 2004 witaj Łukaszu ja robiłem tak samo ale do czasu. aż nagle cos sie stało i zaczął zakłócać . ale serdeczne dzieki. Darz dół. pozdrawiam.
heres73 Napisano 3 Czerwiec 2004 Autor Napisano 3 Czerwiec 2004 juz wszystko wiem. wystarczylo go wyczyscic od srodka z kurzu i innego syfku. znawu dziala jak nalezy. dziekuje wszystkim ,pozdrawiam. darz dół.
Gość Napisano 16 Lipiec 2004 Napisano 16 Lipiec 2004 mam identyczny problem, po wysuszeniu" dalej piszczy. Nawet rozkręciłem, obudowę wyczyściłem od środka itp.Walcze z nim w terenie ale ileż to można. Czy opłaca się a nim iść do majstra", może w RP jest serwis.
osterode Napisano 16 Lipiec 2004 Napisano 16 Lipiec 2004 witaj vonjeroth! mi polecili firmę proscan(w gliwicach)więc tobie także ją polecam.napisz do nich maila z opisem co się mogło stać z twoim BH,lub od razu wyślij go do tegoż serwisu.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.