Skocz do zawartości

problem z truckerem IV

heres73

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam raaaatujcie, mam truckera4 ktory zacząl miec jakies zakłócenia, nawet po odpięciu cewki przesowając ręką nad gniazdem w puszce,wydaje sygnały jakby namierzał. co to może być ?
Napisano
witam !!zapewne winne temu jest zawilgocenie elektroniki.ja mam BH QDII i też mi ciągle wariuje wystarczy że pochodzę z nim podczas dużej wilgotności powietrza.BH już to do siebie ma.życzę owocnych łowów.
pozdrawiam.
osterode
Napisano
hej! tylko ze wczesniej mi sie tak nie dzialo sprobuje go wysuszyc ale mimo tego i tak jestem zadowolony rowniez zycze ci fajnych fantow i dzieki za porade pozdro.
Napisano
Witam! Ja ze swoim Trackerem latam nawet w duży deszcz. Pakuję jedynie elektronikę w jednorazową reklamóweczkę, zaklejam ją na kablu taśmą, a na potencjometry wycinam otwory. Sposób prosty i skuteczny :) Nigdy mój Bodzio" nie dał mi jeszcze fałszywego sygnału... tylko żeby troszkę większy zasięg miał ;) Pozdrawiam, Łukasz
Napisano
witaj Łukaszu ja robiłem tak samo ale do czasu. aż nagle cos sie stało i zaczął zakłócać . ale serdeczne dzieki. Darz dół. pozdrawiam.
Napisano
juz wszystko wiem. wystarczylo go wyczyscic od srodka z kurzu i innego syfku. znawu dziala jak nalezy. dziekuje wszystkim ,pozdrawiam. darz dół.
  • 1 month later...
Napisano
mam identyczny problem, po wysuszeniu" dalej piszczy. Nawet rozkręciłem, obudowę wyczyściłem od środka itp.
Walcze z nim w terenie ale ileż to można. Czy opłaca się a nim iść do majstra", może w RP jest serwis.
Napisano
witaj vonjeroth! mi polecili firmę proscan(w gliwicach)więc tobie także ją polecam.napisz do nich maila z opisem co się mogło stać z twoim BH,lub od razu wyślij go do tegoż serwisu.
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie