Gość Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 Witajcie! Mam mały kłopot. Jak odrdzewić bagnet niemiecki w ktorym sa dobrze zachowane drewniane okladki nie niszcząc ich przy okazji? Najlepiej byloby je odkręcić ale nie mam innych śrub, dlatego muszę zachowac te jakie są zardzewiale. Czy elektroliza niszczy drewno? Może ma ktoś jakiś pomysl? Za rady z gory dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 Rozlecą się w elektrolizie. Czy to jest wykop?pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 Tak. Jest to wykopek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 Dorobić nowe sruby a te wywiercić na odkręcenie raczej nie licz. Lepiej mieć orginalne okładki jak śruby (większa szansa na znalezienie orginalnych śrub jak drewnianych okładek)Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMbAtAnT Napisano 18 Czerwiec 2004 Share Napisano 18 Czerwiec 2004 hmmm ja wiem zer coca-cola dobrze odrdzewia zardzewiale sruby, ktore nie chca sie odkrecic. Nie wiem sproboja na jakis drewnie czy cola oddzialywuje na nia i sproboj z jakimis srubami ile trzeba trzymac w coli by popuscily ;]Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Czerwiec 2004 Share Napisano 27 Czerwiec 2004 sproboj plynem hamulcowym,niedawno to odkrylem. pozrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.