ZnaChoR Napisano 27 Maj 2004 Autor Napisano 27 Maj 2004 za hutą w lesie ponoć były w czasie wojny działka przeciwlotnicze i inne maszyny obronne!!chciałbym więcej wiedzieć na ten temat, prosze mi powiedzieć czy coś bliżej wiecie na ten temat(gdzie, w których miejscach były jakieś linie obrony działka, rusznice, możdzierze itp oraz jakie walki tam sie działy i historie jakąś tego miejsca??linki do stron na ten temat też są mile widziane!za odpowiedzi z góry dziękuje!pzdr.ZnaChoR
ZnaChoR Napisano 30 Maj 2004 Autor Napisano 30 Maj 2004 czy nawet żadnej odpowiedzi mi nie dacie,a może ktoś szukał w samych katowicach i gdzie???i gdzie w katowicach są jakieś ciekawe miejsca??pzdr.ZnaChoR
Mathew Napisano 2 Czerwiec 2004 Napisano 2 Czerwiec 2004 Czewedług mnie :Wzgórze Wandy - MruckiWilla Brachta - GiszakKolonia Zuzanny - NikiszMathew
NEO_^ Napisano 2 Czerwiec 2004 Napisano 2 Czerwiec 2004 NIK NIEWIE CO TO ZA MIASTO KATOWICE TO PEWNIE JAKAS WIES MIESZCZACA
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.