Gość Napisano 23 Maj 2004 Napisano 23 Maj 2004 Drodzy poszukiwacze,eksploratorzy i inni odkrywcy...26 Maja to DZIEŃ MATKI.Niech nikt z Panów nie zapomni o tym najważniejszymdla nas Święcie.Życzmy Naszym Kochanym Matuchną ,wszystkiego najlepszego,radości w każdej godzinie i ucałujcie Te Kochane,Spraco-wane Dłonie... Naszych Drogich - Matek.Nie zapomnijmy 26 Maja o Naszych Kochanych Staruszkach. Gigant(moja Mamuśka ma już 80-lat)
Gość Napisano 23 Maj 2004 Napisano 23 Maj 2004 Pamiętamy,pamiętamy !!! Ucałujemy gorąco ,Nasze Kochane Matuśki...Pamiętam, jak mój dziadek opowiadał,że w tym strasznymczasie wojennym, miął zdjęcia swojej matki i dziewczyny...Matka dzień w dzień modliła się o jego powrót...I wrócił ...matka to wymodliła.Dziewczyna zapomniała, wyszła w tym czasie za innego...Tak bywa.Wiór.
Gość Napisano 23 Maj 2004 Napisano 23 Maj 2004 Ja też życzę swojej i Wszystkim Mamą,najlepszego, zdrowia i słońca .Niech nam żyją !!!
Domino(*) Napisano 24 Maj 2004 Napisano 24 Maj 2004 Ja również się przyłączam do życzeń:))) Pzdr PS:Mamuśki Rlzz:D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.