Skocz do zawartości

THOMPSON-replika, odlew, czy coś innego.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
www.military.pl mozesz kupic na kulki sprezynowego za 400 zl chyba albo elektrycznego za 1400 zl ...
Napisano
Widziałem tego plastikowego Thompsona w Military, nawet wyważony, ale to stary model M1928, a nie modyfikacja M1942, którą uważam za najładniejszą. Najlepiej uzbierać i kupić sobie Tokyo Mauri, ale ja bym polecał marushina http://www.modelguns.co.uk/wwii.htm . Na rekonstrukcję jest najlepszy jak i do kolekcji.

Pozdrawiam
Napisano
Napewno jakby mieli to by Ci go sprzedali. Napoczątku roku dzwoniłem i się pytałem o odlewy. Powiedziała mi w Hero, że już nie będą mieli wogóle żadych odlewów karabinów.
Napisano
Klamią jak z nut. U chłopakow z Commando ze Swarzędza na motobajzlu oglądałem Thompsona z Hero. A ostatnio 2 razy byłem na magazynie Hero i rozmawialem z pracownikami. Pracują teraz nad kontrolowanym odlewem Stg 44 i oprócz tego mają wykonane z rury repliki MP28
Napisano
Wiem widziałem na stronie commando ze Swarzędza zdjęcia grupy z Thompson-ami i bardzo ładnie się prezentują. Nawet się tak chyba, aż tak nie scierają. Chyba, że sobie je ciągle malują. Też bym sobie takiego kupił. Hero to Hero wiadomo ile trzeba czekąć na jakąś rzecz.

Ps.
Kiedy byłeś tam w magazynach i widziałeś te Thompsony.

Pozdrawiam
Mikołaj

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie