Tom Napisano 5 Wrzesień 2002 Autor Napisano 5 Wrzesień 2002 Własnie teraz kanał Planete" puszcza program o poszukiwaczach meteorytów.Powtórka w sobote o godz. 18.15.Polecam
mosin Napisano 6 Wrzesień 2002 Napisano 6 Wrzesień 2002 Taaaaaaak. Kiedyś chyba znalazłem jednego... A ile się nakopałem!!!Nie zbieram tego, byłem wnerwiony, więc wrzuciłem w krzaki. Liczę na poszukiwaczy meteorytów, że jeśli znajdą np. Mausera, to zrobią to samo!
mongo Napisano 6 Wrzesień 2002 Napisano 6 Wrzesień 2002 i to jest właściwe podejście do sprawy, znajdzie takiego mausera i zaniesie na skup złomu
mongo Napisano 6 Wrzesień 2002 Napisano 6 Wrzesień 2002 i to jest właściwe podejście do sprawy a nie, np: znajdzie takiego mausera i zaniesie na skup złomu, aż strach o tym pomyśleć
Tom Napisano 6 Wrzesień 2002 Autor Napisano 6 Wrzesień 2002 I tak wyglada forum.Nic dodać .Nie znacie tematu a,zabieracie głos.Litości.
Gość Napisano 6 Wrzesień 2002 Napisano 6 Wrzesień 2002 Ogólnie programik ciekawy.....Też chciałbym pochodzić sobie w okolicach Chingi z wykrywaczem:)Potem sprzedałbym troszkę ataksytków i nowy wykrywacz jak lala:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.