Skocz do zawartości

Całkiem bogaty i nieprzeczesany przez nikogo teren

Gość Berezol

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich poszukiwaczy,eksploratorów.etc.Tak z tego co wiem i zresztą wszyscy wiedzą generalnie cały teren naszego kochanego kraju jest dokładnie przetrzepany,jeżeli idzie o pamiątki minionych epok, zwłaszcza ostatniej wojenki.W każdym generalnie lesie można napotkać niezdarnie zasypane dołki,nie będące bynajmniej dziełem miłych zwierzątek jakimi są dziki.Dolny Śląsjk chyba w tym góruje.Ale do rzeczy.Są pewne miejsca w Zachodniopomorskim gdzie poza mną jeszcze nikt nie szukał i są to całkiem fajne tereny.Ktoś pewnie mnyśli,że mówię o wale pomorskim.Tu nie chodzi o wał bo jak wiadomo jest już od długich lat całkiem jałowy w ciekawe fanty.Generalnie są to tereny na pd.od Chojny i Trzcińska Zdroju. Lotnisko Luftwafe, Rozbity całkiem spory oddział SS, Okopy, miasteszka,umocnienia itp.Jeżeli ktoś ma jakieś ciekawe informacje na ten temat,i chciałby się nimi podzielić to naprawdę super.Czekam na odpowiedzi.Generalnie na początek proponuję trzepać teren wokół Chełmu Dolnego.I jeszcze jedno .Uwaga na bomby lotnicze gęsto zalegające na tym terenie( lotnisko) ale jeśli komuś zależy na MG-tach czy Prowizorycznych schronach podziemnych z załogą w środku to zapraszam. No to spezrdałem wszystkim jedno miejsce resztępuki co zostawię dla siebie i zapraszam do współpracy i proszę o odpowiedzi i komentarze.Powodzenia...
Napisano
Czy ta piekna nasza Polska cala naprawde jest az tak wyjalowiona?!!! Jestem jednak innej, optymistycznej mysli.
Napisano
Ale tak naprawdę to ciężko jest teraz znaleść jakieśfajne fanty.Parę lat temu jeszcze się dało
Napisano
Panowie bez przesady, znam conajmniej dwa miejsca w kraju (na skale kraju to mało ale zawsze cuś) w których nikogo nie było z wykrywaczem, a napewno takich miejsc jest jeszcze sporo.
Napisano
Jakieś 90% naszego pięknego kraju jest wolne od obecności wykrywacza a odkryć starczy jeszcze na następne pokolenia bez obawy i bez paniki. Są miejsca znane i nawiedzane nieustannie przez poszukiwaczy ale jest to jeszcze ciągle margines (bez obawy w Polsce nie ma 30 000 wykrywaczy)a większość po kilku wypadach sobie odpuszcza dalsze poszukiwania. To jest ciągle margines a nie problem !!!!!!!!!! I niech tak zostanie, czego Wszystkim i sobie życzę :)))))))
Napisano
Siemano. To ja, Konger. Zapomniałem zalogować się do forum, dlatego piszę tak. Mieszkam w Szczecinie, może zaproponujesz jakiś ciekawy teren, ale na priva? Jak tak to pisz: konger@poczta.fm

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie