janushew Napisano 18 Maj 2004 Autor Napisano 18 Maj 2004 Interesują mnie znajdki z okolic Międzyrzecza ( nie tylko II W.Ś ale też starsze), może znacie ciekawe miejsca? Planuję na polowę czerwca.W jednym z Odkrywcy w rozdziale dotyczącym map niemieckich były opisywane miejsca obozów wojskowych starszych -ale nie mam tak dokładnej mapy i w terenie nic nie trafiłem.Szukałem co najmniej 2-3 obozów z okresu wojny 7 letniej.Mogę wymienić się wiadomościami np. gdzie leżą (leżały ?) boratynki . pozdr
DETER Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 znam kilka miejsc i miejscowych. Wrocielm teraz z weekendu z wykopków z MRU (hełm, daimlerki, butelki itd.) Umawiam sie na czerwiec na wypad.
janushew Napisano 19 Maj 2004 Autor Napisano 19 Maj 2004 Dobrze, wstępnie ok.11-12.06,kontakt na gg 5197802.bądż mail,pozdr
SirPolo Napisano 15 Kwiecień 2006 Napisano 15 Kwiecień 2006 ciągnie mnie w tamte tereny, moglibyście podać dokładniejsze namiary na miejsca do poszukiwań?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.