Gość Napisano 3 Wrzesień 2002 Share Napisano 3 Wrzesień 2002 no wlasnie jesli sa jakies osoby z łodzi lub okolic to chetnie prosze o kontakt moze razem bedzie fajnie ja kursuje miedzy łodzią i warszawą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalfas Napisano 3 Wrzesień 2002 Share Napisano 3 Wrzesień 2002 Kalfas jest z Łodzi, jeżdżę głównie na fortyfikacje. Pozdrowienia Kalfas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Wrzesień 2002 Share Napisano 3 Wrzesień 2002 Rozwiń wątek POZNAJMY SIE", tam z pewnością znajdziesz parę osób z Twoich stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Wrzesień 2002 Share Napisano 3 Wrzesień 2002 Koluszki dom - Wawa Praca :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BBasia Napisano 3 Wrzesień 2002 Share Napisano 3 Wrzesień 2002 no co tam PŁ się kłania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Wrzesień 2002 Share Napisano 3 Wrzesień 2002 Też jestem z Łodzi, a konkretniej z Bałut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 3 Wrzesień 2002 Share Napisano 3 Wrzesień 2002 A ja też jestem z Łodzi-Widzew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 3 Wrzesień 2002 Share Napisano 3 Wrzesień 2002 Łódź Polesie i juz wszystko wiadomouklony dla wszystkich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tarnus Napisano 4 Wrzesień 2002 Share Napisano 4 Wrzesień 2002 tarnuś też jest z łodzi łódź - retkinia pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Wrzesień 2002 Share Napisano 4 Wrzesień 2002 proteus tez jest z lodzi miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Wrzesień 2002 Share Napisano 4 Wrzesień 2002 Witam , również Łódź.Wszystkich zainteresowanych Anlage Mitte zapraszam na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Wrzesień 2002 Share Napisano 4 Wrzesień 2002 jestem z lodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pupil Napisano 4 Wrzesień 2002 Share Napisano 4 Wrzesień 2002 pabianiczanin moze byc?pozdrawiam robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Wrzesień 2002 Share Napisano 4 Wrzesień 2002 ja jestem z Grotnik ( only 20 km od Łodzi) UŁ sie kłania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Wrzesień 2002 Share Napisano 5 Wrzesień 2002 tyż ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Wrzesień 2002 Share Napisano 5 Wrzesień 2002 nie no super duzo sie nas z lodzi uchowało ja jestem tak jak indiana z bałut , proponuje abysmy gdzies razem wyruszyli , moze macie jakies ciekawe pomysły pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalfas Napisano 6 Wrzesień 2002 Share Napisano 6 Wrzesień 2002 Może w któryś weekend w Konewce lub Jeleniu?PozdrowieniaKalfas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BBasia Napisano 6 Wrzesień 2002 Share Napisano 6 Wrzesień 2002 jeleń konewka czemu nie i można bylo by jeszcze skrzynki dorzucić i coś tam jeszcze ale wszystko zalerzy od czasu:) pozdrawiam michał BBasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalfas Napisano 6 Wrzesień 2002 Share Napisano 6 Wrzesień 2002 14-15.09 lub 21-22.09 Co wy na to?Pozdrowienia Kalfas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Wrzesień 2002 Share Napisano 6 Wrzesień 2002 Ja osobiscie bardzo chętnie,zresztą i tak tam łaże regularnie co tydzień ostatnio ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Wrzesień 2002 Share Napisano 6 Wrzesień 2002 Panowie i Panie czy ktoś mi podpowie kiedy zaczyna się moto-weteran. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 6 Wrzesień 2002 Share Napisano 6 Wrzesień 2002 Dziś się zaczął-potrwa do jutra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Grudzień 2002 Share Napisano 18 Grudzień 2002 Czesto odwiedzam ten rejon Konewka - Jelen.Czy ktos zauwazył ze w Konewce są prowadzone badania - punktowe odwierty w róznych miejscach ? :) Widocznmie nic nie odkryli jesli nie ma juz miłego straznika ;)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merlin Napisano 18 Grudzień 2002 Share Napisano 18 Grudzień 2002 Ja mieszkam na stałe w Łodzi a konkretnie Retkinia, ale z piszczałką zazwyczaj chodzę w okolicach Zduńskiej Woli i Sieradza.Pozdrawiam Merlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 Szkoda ,ze złodzieje wycinaja ostatnie szyny w bunkrach . Zastanawiam się dlaczego nie sprawdzili kilku charakterystycznych miejsc w Konewce gdzie moze byc wejscie do poziemi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.