Gość Napisano 13 Maj 2004 Napisano 13 Maj 2004 W środowisku poznańskich eksploratorów pokutuje opinia: fortyfikacje wewnętrznego pierścienia fortecznego zostały poddane rozbiórce i nie ma praktycznie szans na odkrycie większych ocalałych fragmentów podziemi". Jednak życie potrafi płatać figle szczegóły pod adresem: http://www.pozfort.webpark.pl/forgot.html
Gość Napisano 14 Maj 2004 Napisano 14 Maj 2004 Bardzo ciekawe chętnie bym Wam pomógł w eksploracji ale pewnie grupa jest zamknięta... A kiedy planujecie opublikować materiały i ogłosić odkrycie???
Muldgaard Napisano 14 Maj 2004 Napisano 14 Maj 2004 Liczymy, że uda się to opublikować pod koniec sierpnia 2004 roku, a może i wcześniej ale wszystko zależy od wydawcy.
Gość Napisano 21 Maj 2004 Napisano 21 Maj 2004 A ja mam jedno pytanie:Czy nie potrzebujecie pomocy w badaniach tych tuneli:i myslę że to jest w okolicy Zamku Cesarskiego?! :)
Gość Napisano 27 Czerwiec 2004 Napisano 27 Czerwiec 2004 He he a ja myślę, że niekoniecznie koło Zamku ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.