Skocz do zawartości

Dobieszowice 2004

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Może organizacja nie była dopięta na ostatni guzik ale i tak impreza naprawdę przednia! Niech se baby, chopy i dzieci popatrzą jak soldaty walczą! To i tak była impreza na pokaz nie? Publika mi nie przeszkadzała, nie licząc tych śmiechów ale do ruchu ulicznego już mam poważne zastrzeżenia... Pozdrawiam!

Anaba
Napisano

Aha i pytanko do Panów z Pro Fortalicjum - koło Tyskie pracuje nad remontem bunkra w Gostyniu. Prace idą ponoć wyśmienicie! Czy planujecie organizację takiej imprezy w Dobieszowicach jak tam? Myślę że na okolice września bunkier będzie zdatny do rekonstrukcji walk. Pozdrawiam serdecznie!

Anaba

• 1 month later...
Napisano
Chciałem wszystkich poinformować, że żadnej rekonstrukcji bitwy w tym roku w Wyrach-Gostyni nie będzie. Jeżeli coś wogóle będzie to najwcześniej w przyszłym sezonie czyli rok 2005. Trwa remont schronu, w tym roku nie będzie jeszcze ukończony, jeżeli chcemy myśleć o rekonstrukcji to dopiero wtedy, gdy schron będzie w 100 % wyremontowany.

Tomasz d007" Jałowy
Pro Fortalicium
koło terenowe Tychy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie