Panzergrenadier Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 mam nadzieje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaba Napisano 29 Maj 2004 Autor Share Napisano 29 Maj 2004 Może organizacja nie była dopięta na ostatni guzik ale i tak impreza naprawdę przednia! Niech se baby, chopy i dzieci popatrzą jak soldaty walczą! To i tak była impreza na pokaz nie? Publika mi nie przeszkadzała, nie licząc tych śmiechów ale do ruchu ulicznego już mam poważne zastrzeżenia... Pozdrawiam!Anaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaba Napisano 29 Maj 2004 Autor Share Napisano 29 Maj 2004 Aha i pytanko do Panów z Pro Fortalicjum - koło Tyskie pracuje nad remontem bunkra w Gostyniu. Prace idą ponoć wyśmienicie! Czy planujecie organizację takiej imprezy w Dobieszowicach jak tam? Myślę że na okolice września bunkier będzie zdatny do rekonstrukcji walk. Pozdrawiam serdecznie!Anaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 młody napisał: Czy planujecie organizację takiej imprezy w Dobieszowicach jak tam?" a powinno być chyba:Czy planujecie organizację takiej imprezy tam jak w Dobieszowicach?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d007 Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 Chciałem wszystkich poinformować, że żadnej rekonstrukcji bitwy w tym roku w Wyrach-Gostyni nie będzie. Jeżeli coś wogóle będzie to najwcześniej w przyszłym sezonie czyli rok 2005. Trwa remont schronu, w tym roku nie będzie jeszcze ukończony, jeżeli chcemy myśleć o rekonstrukcji to dopiero wtedy, gdy schron będzie w 100 % wyremontowany.Tomasz d007" JałowyPro Fortaliciumkoło terenowe Tychy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.