jacekmix Napisano 8 Maj 2004 Autor Napisano 8 Maj 2004 Po kilu tygodniowych zmaganiach uruchomiłem wykrywacz TWO BOX korzystając z opsów zamieszczonych na Forum przez ALL-a .Elekronikę oraz strojenie pomogli mi koledzy elektronicy.Było troche problemów z materiałami ale wszystko dobrze się skończyło.TWO BOX został wykonany dokładnie wg.opisu w postach ALL-a.Zasięgi przerosły nasze oczekiwania .Pierwszy test przeprowadziliśmy zakopując stary karnister na głębokości 2metrów TWO BOX wykrył go bez problemu i bardzo wyraźnie [nie wykrywa drobnicy, odłamków kapsli itp.].Mój udził w budowie ograniczył się do mechaniki bo to najbardzej lubie i potrafie.Zrobił bym zdjęcie TWO BOXa ,ale niestety jeden z poszukiwaczy z moich stron widząc co potafi ten wykrywacz natychmiast wyłożył kase i tyle go widziałem i wykrywkę też.Pozdrawiamps.Tak na marginesie, Panie Aleksandrze, za mój wkład (prace mechaniczne) dołożyłem 200 zł. Przy najbliższej okazji przesyłam Panu wode ognistą". Jeszcze raz dziękuję za pomoc, mam nadzieje że nie ostatni raz.
ALL Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 Witam.Bardzo się cieszę, że mogłem dołożyć swoją cegiełkę do budowy Pana wykrywacza.Zyczę powodzenia przy następnych konstrukcjach.Pozdrawiam ALL
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.