Skocz do zawartości

ŚWIŃSTWO (!!!) czy...chytra reklama???

India

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
do LEWEGO:
1. to prawda - remont dołu już ukończono. Teraz pora na zapełnienie pomieszczeń by powstało tam Muzeum zamkowe. Cierpliwości, już niedługo.
2. izolator (jeszcze) wisi i stanowi obiekt kolejnych spekulacji pt. co poeta miał na myśli". Co nowy gość pod izolatorem, to nowa teoria. Bez po(d)parcia - jak dotychczas.
jotes
Napisano
Uwaga! Dla rozluźnienia atmosfery!
Kilka lat temu, za premierostwa Waldi Pawlaka byliśmy na tzw. objeździe naukowym po zamkach na Śląsku. Wpadliśmy więc do zamku Czocha zwaibieni legendą filmu Gdzie jest generał". Piwniczek i tajnych przejść żeśmy nie penetrowali, ale pobawiliśmy się harmatami na dziedzińcu. Lufa jednej z nich wystawała za krawędż muru w kierunku jeziorka. Jeden z nas, w ortalionowym dresie, białych skarpetkach i czarnych mokasynach z fryzurą typu krótko z przodu, długo z tyłu i wąsy na przedzie" usiadł na lufie. I bujnąłby sie człowieczyna te kilkanaście metrów gdyby nie szybka akcja chwytania lufy w okolicach zamka i przeciwważenia. Tak uratowaliśmy jednego dresa.
ukłonki

PS. Ten kto dzwoni do redakcji do kogo bądź chcąc się chwalić wyczynami sam jest sobie winien, bo dziś nie matura lecz chęć szczera czyni reportera.
Każdy kto udziela informacji gazecie ma prawo zastrzec sobie możliwość autoryzacji. Jeżeli pismak puści wypowiedź nieautoryzowaną ponosi za to odpowiedzialność i gazeta ma obowiązek wydrukować sprostowanie. o:)
Napisano
Magach7 nie denerwuj się.
Jak Cię ktoś mógł obrazić skoro nawet nie wiedział o Twoim istnieniu?
Zaistniałeś na forum niecałe 24 godz. temu a post, który Tobą tak wstrząsnął prawie miesiąc temu.
Napisano
Wiem, ze o mnie nie słyszał: ale (o ile dobrze pamiętam) napisal coś w stylu, że wszyscy to gówniaże i pieniacze poza tymi, których on zna i lubi. Mnie nie zna- tak? zcyli zaliczam się do tej pierwszej grupy- to mnie tak wkurzyło. Mógłby napisać o ludziach na , których się zawiódł itp. a nie od razu o całej nie znanej mu reszcie. A co do tematu tego postu (kto sobie przywłaszczyłzasługi itp) to jak dla mnie jest to oczywista wina pisamków. Pozdrawiam :-)
Napisano
z tym, że sprostowanie pójdzie maczkiem w najmniej widocznym miejscu :-))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie