Gość Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Mój synuś jest w Hali Ludowej na meczu Śląska z Sopotem,jak wróci to pogadam z nim o GG.Cena też jest ważna (czysta komercja)Gigancik
jacekmix Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Niestety Gigan, militaria nie są moją mocną stroną, także nie potrafię Ci odpowiedzić na pytanko. Ale teraz to nie krzycz na mnie, tym razem to nijaki Rondom Ci zrobił pod górkę, zobacz w wątku: Kobiety :)
Gość Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Teraz siedzi u mnie kupa ludzi i każdy coś pisze,bomam sieć internetową za 50 zł miesięcznie (tanio)Mamy tutaj mapę okolic Kątów Wrocławskich(tam, gdzie zamknął się rosyjski kocioł w 1945)ale tam była jatka.Szukamy miejsca, gdzie Niemcy przebili się,ok 5 tys.ludzi,w okolicy autostrady.
jacekmix Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Gigant, ONE się rozmnożyły! Zobacz wątek: Atrakcyjna blondynka :) Ty spryciarzu jeden; trzy kobiety to Ci nawet hektar pola skopią w jeden dzień :) Gratuluję pomysłu :)
Gość Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Tak się zastanawiam,że te nasze legendy i poszukiwaniai cała ta praca ludzi,którzy zajmują się odkryciami to wszystko jest dopiero w powijakach.Traktuje się nas mało poważnie i z przymrużeniem oka.A na świecie to ogromny przemysł.Gigant
jacekmix Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Nie sposób się z Tobą nie zgodzić, chociaż ja to traktuję w kategorjach pasji-przygody. Tylko że nas tak żle traktują to sądzę że w dużym stopniu jest to wina nas samych: chodzenie po stanowiskach archeo, rozkopane całe hektary lasów, pokontny handel środkami wybuchowymi, pozostawianie niewypałów na ściółce itp. itd. I naprawde nie dziwi mnie zaostrzenie przepisów, i podejrzliwość np. policji.
jacekmix Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 To chyba Kieślowski kiedyś powiedział Że jedna czarna owca podkreśla biel pozostałych", ale w przypadku naszej korporacji" to się nie sprawdza i jest wręcz przeciwnie.
Gość Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Śląsk wygrał 17 punktami z Sopotem.Synuś obiecałże zrobi mi GG.Muszę być cierpliwy.Coś mnie bolą plecy...
Leśniczy:-) Napisano 7 Maj 2004 Autor Napisano 7 Maj 2004 Cześć Wam!!!Do Giganta, tak nadal interesuje mnie płukanie złota,ale nie tylko uwielbiam też biegać z piszczałką po lasachi polach tylko, że ja szukam troche starszych rzeczy niż teopisywane w większości tutaj na forach.Najczęściej jednak trafiaja mi sie zabawki z okresu ostatniej wojny oczywiście nimi nie gardzę :-))
jacekmix Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 Strzałeczka Leśniczy :) Znalazłeś miskę do płukania? Kiedy jedziesz na poszukiwania złota?
jacekmix Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 Gigant, na wątku:Kobiety, medal Ci został przyznany.... złoty :)
Leśniczy:-) Napisano 7 Maj 2004 Autor Napisano 7 Maj 2004 Hejka chłopaki(no i dziewczyny tez jak czytają)Kiedy jadę po złoto ? tak jaoś jak wakacje sie zaczną, na razie biegam z wykrywką po swoich okolicach.Michy nigdzie nie kupiłem ,ale dowiedziałem sie ,że podobno w Złotoryi można kupić najwyżej podjedziemy nie ma rady na dzeci jak sie uprą to już .....
Gość Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 Do Jacekmixera : Dzięki za medal pocieszenia,ale jakwyjdę z nim na ulicę, to jeszcze gorzej dostanę po pysku.Do Leśniczego : Czemuś się uparł na tą Złotoryję ? Gigant(obolały)
Leśniczy:-) Napisano 9 Maj 2004 Autor Napisano 9 Maj 2004 Nie, ja sie nie uparłem na Złotoryjęchciałbym się poprostu pobawić w płukaniezłota a Złotoryja to takie polskie Klondike(nie wiem jak sie to pisze)Ciekawe czy gdzieś można kupićjakiś przewodnikz zaznaczonymi miejscami występowania zota w Polsce.
jacekmix Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 Leśniczy, polecam książkę telefoniczną, szukaj w dziale: Usługi złotnicze :))))
Leśniczy:-) Napisano 10 Maj 2004 Autor Napisano 10 Maj 2004 ....Ja do tego jeszcze bym dodał AK 47i szybki samochód w razie jakby płukanie"nie wyszło :-)))))))))))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.