jacekmix Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Gigant, ja z północy Polski. Ale szlaki poszukiwaczy się często krzyżują :)Jak masz dużo do szukania to jeszcze raz przepraszam za nieświadomy sabotaż, że Ci się żona zbuntowała i nie chce kopać. Bo czyż kobiete natura nie przysposobiła do tego by kopała? Mają mniejsze stopy to wygodniej im stać w dołku. Tak się teraz zastanawiam co by było, jakby skrzyżować kobietę z ośmiornicą? Też nie wiem, ale napewno fajnie by dołki kopała :)Ale domyślam się jak to u Ciebie wygląda: żona z Twoją teściową kopią, Ty z teściem: leżaczek, olejek do opalania, zimny browarek :) Super! Tylko pilnujcie by nie kopały blisko siebie bo będą spiskować! Albo jedna niech kopie, a druga grila pilnuje, tylko patrz czy z rusztu nie podbiera :) A jak skończą to obszukajcie je wykrywaczem, bo potem fanty trafiają na Allegro.Gigancie, jak syn Generalną Gubernie" ci uruchomi to odezwij się :)Pozdrawiamps. kolego Leśniczy, jeszcze raz sorki że Twój wątek wykorzystujemy do naszych spraw, ale tu jest bezpieczniej; żona Giganta nas nie znajdzie
jacekmix Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Leśniczy, zastanawiałem się czy nie dać Ci takiej miski. Ale ja Ci dam miskę a Ty mojej siostrze małżeństwo rozbijesz! Bo to będzie tak; ja Ci wyślę miskę, Tobie ona się nie spodoba, przywieziesz mi ją do domu, a u mnie akurat będzie moja siostra, poznacie się i tak to się zacznie................. Nie, nie dam Ci miski.
Leśniczy:-) Napisano 6 Maj 2004 Autor Napisano 6 Maj 2004 Nie , spoko ja mam żonę i jak na razie inne kobietki mnie jeszcze aż tak bardzo nie interesują :-)))))) tak, że możesz być spokojny o siostrę.Co do żony ....nie, jak na razie to ona zarabia więcej niż ja, poza tym też jest poszukiwaczem, biega po średniowieczu.Ps Ile lat ma Twoja siostra :-))))))
jacekmix Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Leśniczy, 27 i jej mąż też poszukiwacz , siostra mu często towarzyszy w wyprawach. Tylko że szfagier to kawał chłopa jest, jak go ostatnio Strażnik Leśny w dołu nakrył to tyko się grzecznie spytał czy coś znalazł, szwagier mu mówi że jeszcze nie, to strażnik na to: To życzę powodzenia. I sobie poszedł :)
Leśniczy:-) Napisano 6 Maj 2004 Autor Napisano 6 Maj 2004 OOOOO to dzieki bardzo otwory w ciele posaperce źle sie goją, więc moze dam sobie luz.Tak na marginesie to mnie gajowy sie kiedyś nie przestraszył i chciał mnie spisać.
Leśniczy:-) Napisano 6 Maj 2004 Autor Napisano 6 Maj 2004 Sorko, ale nie mam gadu i mieć nie moge bo jestem w pracy a w domu niestety jeszczemi sieci nie podciagnęli :-(((((Możesz pisać na priva
Leśniczy:-) Napisano 6 Maj 2004 Autor Napisano 6 Maj 2004 Sory ,ale nie bardzo mogę dużo biegam i wiesz jak jest od czasu do czasu dosiadam kompa :-))a szkoda bo z fajnymi ludzmi widzę możnapogadać.
jacekmix Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Napewno się jeszcze uda sklikać" :) A tak swoją drogą, to pomysł chłopaka który proponował Ci kołpak od Warszawy podoba mi się :) Jak będzie za mały to można wziąć od Jelcza :)Gigant chyba w pracy, bo nic nie wpisuje, a żona Giganta chyba nie może namierzyć tego wątku :) bo też nie straszy że mnie sondą od wykrywacza obije za te moje gatki :) Fajny ten Twój wątek, można tu bezkarnie ponażekać na żone czy dziewczyne i po ryju się za to nie dostanie :)
Leśniczy:-) Napisano 6 Maj 2004 Autor Napisano 6 Maj 2004 To co ona taka ostra ta żona Giganta ?kurde dobrze, że moja mi na wszystko pozwalaco prawda miała ostatnio obiekcje na tematmojej chęci latania parolotnią, i zaboga swego błogosławieństwa mi na to nie dała.Co do tego kołpaka rzeczywiście jest dobry nie jest gładki i w sumie lekki.Chyba jednak łatwiej zdobędę miskę niz taki kołpak.P.s zajmujesz sie Płukaniem ?(złota oczywiście)
jacekmix Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Nie nie zajmuje się, ale pomysł mi się bardzo podoba.Jak Cię zona nie chce puscić na paralotnie to zrób tak:kup sobie psa, psa potem bierzesz na spacer i ..... wracasz po 3 dniach do domu a żonie mówisz że byłeś z psem w lesie i bydle pobiegło za sarną, a ty poszedłeś go szukać :)A żona Giganta to ostra babka. Zrobiła mi jazde" za to że napisałem na wątku: Kobiety, że przydają się do kopania. I teraz biedny Gigant ma chyba kłopoty, bo mu się buntuje i kopać nie chce.
jacekmix Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 A sam wiesz jak kobieta się może przydać na wykopkach. jak dobrze wkręcisz" to ze swoją mamusią nawet czołg z bagna same wyciągną :)
Leśniczy:-) Napisano 6 Maj 2004 Autor Napisano 6 Maj 2004 Naprawdę ja to mam dobrze, moja kopie bez zachętyno chyba ,że ma świezy maniciure i na drugi dzień jakieś wazne spotkanie z klientem, wtedy sie oszczędza. Co do złota chyba sie niedługo bujnę w regiony złotonośnebardzo mnie temat zafascynował , fajna przygoda wykrywke zabiore moze sie przy okazji jaki złom wygrzebie.
jacekmix Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 eeeeeeeee Leśniczy, nie bądz taki skromy; powiedz odrazu że żona boi się żeby nie być bochaterką kampanii reklamowej przemoc w rodzinie: Bo za wolno kopałam" :) :) :)
jacekmix Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 a ten numer z psem jest naprawde dobry (sprawdzony), będziesz miał 3 dni na paralotnie
Leśniczy:-) Napisano 6 Maj 2004 Autor Napisano 6 Maj 2004 Człeku po trzech dniach to by mnieoddział specjalny poszukiwał, żona o mnie dba :-))))
Gość Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Leśniczy :Nie , spoko ja mam żonę i jak na razie inne kobietki mnie jeszcze aż tak bardzo nie interesują :-)))))) tak, że możesz być spokojny o siostrę. Gigant :Ale Cię podchodi ten Leśniczy,panie Jacekmikser,aleściemnia, uważaj pan jednak na siostrę!!!
Leśniczy:-) Napisano 6 Maj 2004 Autor Napisano 6 Maj 2004 No tak człowiek chciał pogadać o poszukiwaniachzłota a rozmawia o kobitkach :-))))Dobrze że moja żona tego nie widzi :-))))
Leśniczy:-) Napisano 6 Maj 2004 Autor Napisano 6 Maj 2004 Gigant słyszałeś jak wygląda mążjego siostry ???lepiej nie ryzykować :-)))))))
jacekmix Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Panie Gigant, dzieki za ostrzeżenie :) Mi sie też od początku wydawało że koledze Leśniczemu nie chodzi wcale o miske :) Jak tylko przeczytałem ogłoszenie: Kupię miskę do złota, to odrazu wiedziałem że to ściema i że o siostre chodzi :) Bo czy to ktoś uwierzy żeby maż z synem dla żony złoto płukał?????Ale niech tam będzie; Leśniczy to i tak porządny gość :)
Gość Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Ale jakbyś widział jego siostrę... to byś ryzykowałmimo wyglądu jej męża,ja Ci to mówię.A propos złota,czy Cię Leśniku,to jeszcze interesuje???Gigant.Opiszę Wam historię mojego pseudonimu,która to ma związek z poszukiwaniem skarbu na Ślęzy.
jacekmix Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Opowiadaj Gigant .ps. syn Cię nie umieścił na Gadu gadu? czy za dużo kasy chciał?
Gość Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Ty Jacekmixer nie dziękuj mi za ostrzeżenie, bo i takmasz przerąbane nie tylko z tym Leśniczym.Powiedz,jeśli wiesz,czy MP38/40 miał opróczwewnętrznej sprężyny w teleslopie jeszcze sprężynęzewnętrzną(widoczną w szczelinie odciągowej)?Gigantoman
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.