Skocz do zawartości

Złotoryja

Leśniczy:-)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Gigant, ja z północy Polski. Ale szlaki poszukiwaczy się często krzyżują :)
Jak masz dużo do szukania to jeszcze raz przepraszam za nieświadomy sabotaż, że Ci się żona zbuntowała i nie chce kopać. Bo czyż kobiete natura nie przysposobiła do tego by kopała? Mają mniejsze stopy to wygodniej im stać w dołku. Tak się teraz zastanawiam co by było, jakby skrzyżować kobietę z ośmiornicą? Też nie wiem, ale napewno fajnie by dołki kopała :)
Ale domyślam się jak to u Ciebie wygląda: żona z Twoją teściową kopią, Ty z teściem: leżaczek, olejek do opalania, zimny browarek :) Super! Tylko pilnujcie by nie kopały blisko siebie bo będą spiskować! Albo jedna niech kopie, a druga grila pilnuje, tylko patrz czy z rusztu nie podbiera :) A jak skończą to obszukajcie je wykrywaczem, bo potem fanty trafiają na Allegro.
Gigancie, jak syn Generalną Gubernie" ci uruchomi to odezwij się :)
Pozdrawiam

ps. kolego Leśniczy, jeszcze raz sorki że Twój wątek wykorzystujemy do naszych spraw, ale tu jest bezpieczniej; żona Giganta nas nie znajdzie
  • Odpowiedzi 66
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Leśniczy, zastanawiałem się czy nie dać Ci takiej miski. Ale ja Ci dam miskę a Ty mojej siostrze małżeństwo rozbijesz! Bo to będzie tak; ja Ci wyślę miskę, Tobie ona się nie spodoba, przywieziesz mi ją do domu, a u mnie akurat będzie moja siostra, poznacie się i tak to się zacznie................. Nie, nie dam Ci miski.
Napisano
Nie , spoko ja mam żonę i jak na razie inne kobietki mnie jeszcze aż tak bardzo nie interesują :-)))))) tak, że możesz być spokojny o siostrę.
Co do żony ....nie, jak na razie to ona zarabia więcej niż ja, poza tym też jest poszukiwaczem, biega po średniowieczu.

Ps Ile lat ma Twoja siostra :-))))))
Napisano
Leśniczy, 27 i jej mąż też poszukiwacz , siostra mu często towarzyszy w wyprawach. Tylko że szfagier to kawał chłopa jest, jak go ostatnio Strażnik Leśny w dołu nakrył to tyko się grzecznie spytał czy coś znalazł, szwagier mu mówi że jeszcze nie, to strażnik na to: To życzę powodzenia. I sobie poszedł :)
Napisano
OOOOO to dzieki bardzo otwory w ciele po
saperce źle sie goją, więc moze dam sobie
luz.
Tak na marginesie to mnie gajowy sie kiedyś
nie przestraszył i chciał mnie spisać.

Napisano
Napewno się jeszcze uda sklikać" :) A tak swoją drogą, to pomysł chłopaka który proponował Ci kołpak od Warszawy podoba mi się :) Jak będzie za mały to można wziąć od Jelcza :)
Gigant chyba w pracy, bo nic nie wpisuje, a żona Giganta chyba nie może namierzyć tego wątku :) bo też nie straszy że mnie sondą od wykrywacza obije za te moje gatki :) Fajny ten Twój wątek, można tu bezkarnie ponażekać na żone czy dziewczyne i po ryju się za to nie dostanie :)
Napisano
To co ona taka ostra ta żona Giganta ?
kurde dobrze, że moja mi na wszystko pozwala
co prawda miała ostatnio obiekcje na temat
mojej chęci latania parolotnią, i zaboga
swego błogosławieństwa mi na to nie dała.
Co do tego kołpaka rzeczywiście jest dobry
nie jest gładki i w sumie lekki.
Chyba jednak łatwiej zdobędę miskę niz taki kołpak.

P.s zajmujesz sie Płukaniem ?(złota oczywiście)
Napisano
Nie nie zajmuje się, ale pomysł mi się bardzo podoba.
Jak Cię zona nie chce puscić na paralotnie to zrób tak:
kup sobie psa, psa potem bierzesz na spacer i ..... wracasz po 3 dniach do domu a żonie mówisz że byłeś z psem w lesie i bydle pobiegło za sarną, a ty poszedłeś go szukać :)
A żona Giganta to ostra babka. Zrobiła mi jazde" za to że napisałem na wątku: Kobiety, że przydają się do kopania. I teraz biedny Gigant ma chyba kłopoty, bo mu się buntuje i kopać nie chce.
Napisano
A sam wiesz jak kobieta się może przydać na wykopkach. jak dobrze wkręcisz" to ze swoją mamusią nawet czołg z bagna same wyciągną :)
Napisano
Naprawdę ja to mam dobrze, moja kopie bez zachęty
no chyba ,że ma świezy maniciure i na drugi dzień jakieś wazne spotkanie z klientem, wtedy sie oszczędza.
Co do złota chyba sie niedługo bujnę w regiony złotonośne
bardzo mnie temat zafascynował , fajna przygoda wykrywke zabiore moze sie przy okazji jaki złom wygrzebie.
Napisano
eeeeeeeee Leśniczy, nie bądz taki skromy; powiedz odrazu że żona boi się żeby nie być bochaterką kampanii reklamowej przemoc w rodzinie: Bo za wolno kopałam" :) :) :)
Napisano
Leśniczy :
Nie , spoko ja mam żonę i jak na razie inne kobietki mnie jeszcze aż tak bardzo nie interesują :-)))))) tak, że możesz być spokojny o siostrę.

Gigant :
Ale Cię podchodi ten Leśniczy,panie Jacekmikser,ale
ściemnia, uważaj pan jednak na siostrę!!!
Napisano
Panie Gigant, dzieki za ostrzeżenie :) Mi sie też od początku wydawało że koledze Leśniczemu nie chodzi wcale o miske :) Jak tylko przeczytałem ogłoszenie: Kupię miskę do złota, to odrazu wiedziałem że to ściema i że o siostre chodzi :) Bo czy to ktoś uwierzy żeby maż z synem dla żony złoto płukał?????
Ale niech tam będzie; Leśniczy to i tak porządny gość :)
Napisano
Ale jakbyś widział jego siostrę... to byś ryzykował
mimo wyglądu jej męża,ja Ci to mówię.
A propos złota,czy Cię Leśniku,to jeszcze interesuje???

Gigant.
Opiszę Wam historię mojego pseudonimu,która to ma
związek z poszukiwaniem skarbu na Ślęzy.
Napisano
Ty Jacekmixer nie dziękuj mi za ostrzeżenie, bo i tak
masz przerąbane nie tylko z tym Leśniczym.
Powiedz,jeśli wiesz,czy MP38/40 miał oprócz
wewnętrznej sprężyny w teleslopie jeszcze sprężynę
zewnętrzną(widoczną w szczelinie odciągowej)?

Gigantoman

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie