Gross Born Napisano 4 Maj 2004 Autor Napisano 4 Maj 2004 Witam wszystkich,piszcie czy wam się podobało w Boryszynie czy też nie, jak nie to proszę wskazać przyczynę.Mnie osobiście zmartwiła niewielka ilość sprzętu jakim przyjechali zlotowicze, nielicząć wszelkich rodzajów motocykli z wózkami w okropnym stanie, natomiast w samym systemie podziemnym pirewszy raz zobaczyłem ludzi na płatnych odcinkach którzy ciągnęli dzieci na wózkach które nawet niepotrafiły chodzić-(nieźli kretyni).Pozatym było ok.Pozdrawiam.
BUNKERITES Napisano 23 Maj 2004 Napisano 23 Maj 2004 Mogło być, fajna inscenizacja, za dużo motocyklistów.
MaRaS_ZG Napisano 23 Maj 2004 Napisano 23 Maj 2004 Zlot byl spoko,szczegolnie oboz militarny.Pozdro dla Fetorsow :)
wz1977 Napisano 24 Maj 2004 Napisano 24 Maj 2004 Może za rok będzie większa ilość sprzętu. Mnie także troche zawiodła synboliczna ilość pojazdów zabytkowych. Ale inscenizacja ataku na bunkier poprawiła mi humor. W sumie to jestem zadowolony z tego co tam zobaczyłem choć chciałem zobaczyń więcej.pozdr
Gość Napisano 25 Maj 2004 Napisano 25 Maj 2004 Fotki ze zlotu http://www.tpf.and.pl/zielona_gora/galeria_zlot_2.html
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.