Nordland Napisano 3 Maj 2004 Autor Share Napisano 3 Maj 2004 Zapraszamy na nową stronę stowarzyszenia rekonstrukcji historycznych POMERANIA 1945. Zajmujemy się odtwarzaniem oddziałów armii niemieckiej. Zapraszamy do współpracy, prosimy o opinie. Nasz adres: www.pomerania1945.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 Byłem, zobaczyłem i link u siebie dodałem. Zielone Diabły pozdrawiają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 Niezła stronka i niezłe zdjęcia!Pozdrawiam!Tak trzymać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grechu Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 Do zobaczenia na Imprezach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 Czy to jest grupa do której należy niejaki Pitek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosab Napisano 14 Czerwiec 2004 Share Napisano 14 Czerwiec 2004 Czołem!Cieszy fakt że w Polsce powstają kolejne Grupy Rekonstrukcji Historycznych!Mamy nadzieję że kiedys spotkamy sie na współnych ćwiczeniach, rekonstrukcjach bitwy czy wspólnej sesji zdjeciowejZa kila dni spotkamy sie na Zlocie Grup w GlinnikuPozdrawiamy!www.arnhem1944.civ.plJacek Dziedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.