Gość Napisano 9 Grudzień 2001 Share Napisano 9 Grudzień 2001 A gdzie podziały się latające po naszej stronie odkurzacze??? Doniesli mi, że były cudowne a ja nie zdążyłam ich zobaczyć???? Buuuuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Grudzień 2001 Share Napisano 9 Grudzień 2001 Wrrr.... jakie odkurzacze ??? to był test spadających wykrywaczy :(, taki gadżet na święta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Grudzień 2001 Share Napisano 10 Grudzień 2001 Ja z kolei Bocian słyszałem o latających nutkach.Ty to jesteś niefartowny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Grudzień 2001 Share Napisano 10 Grudzień 2001 przecież nie będą latały bociany, no bo niby jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Grudzień 2001 Share Napisano 11 Grudzień 2001 Czy widzieliście to co ja??? Na stronie latały najprawdziwsze bociany!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Grudzień 2001 Share Napisano 11 Grudzień 2001 Widzę że skala zjawiska powiększa się, ludzie widzą jakieś latające bociany, odkurzacze albo jeszcze lepiej nutki. Aby zapobiec zbiorowej histerii wydam oświadczenie. Nie przyznaje się do testowania tajemnej broni wpływającej na podświadomość lub psychikę odwiedzających. Natomiast przyznaję się do przeprowadzenia testów paru ogólnie dostępnych skryptów, powodujących że coś spada z nieba i z całą pewnością nie są to nutki ani odkurzacze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Grudzień 2001 Share Napisano 11 Grudzień 2001 hau, hau, hau (odszczekuję) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Grudzień 2001 Share Napisano 11 Grudzień 2001 Bocian co to za oświadczenia? Spadasz, albo nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Grudzień 2001 Share Napisano 11 Grudzień 2001 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Grudzień 2001 Share Napisano 12 Grudzień 2001 Ja też zostałem zaatakowany tajną bronią Boćka bo u mnie spadają serduszka :))))))))))))))))))Hartmann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Grudzień 2001 Share Napisano 12 Grudzień 2001 Bocian> nie daj się - Kmicic jest bocianożerny - sam widziałem pióra w jego paszczy.Hartmann>źle z tobą. Leczyć cię czy zastrzelić - oto jest pytanie:-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Grudzień 2001 Share Napisano 12 Grudzień 2001 ...z nieba spadały wykrywaczyki metaliku poprostu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Grudzień 2001 Share Napisano 12 Grudzień 2001 Leszku a czemu tylko tak personalnie. Czy reszta nie zasluguje na życzenia???? Buuuuuuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Grudzień 2001 Share Napisano 12 Grudzień 2001 ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Hartmann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Grudzień 2001 Share Napisano 13 Grudzień 2001 Dzięki za szczerą odpowiedź. Wesołych Świąt i dużo kopania w Nowym Roku!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Grudzień 2001 Share Napisano 13 Grudzień 2001 a teraz białe myszki i alkaprim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Grudzień 2001 Share Napisano 13 Grudzień 2001 Pozostańmy przy białym śniegu :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.