Gość Napisano 8 Grudzień 2001 Share Napisano 8 Grudzień 2001 Czesc ludziska,czy moze ktoś wie kiedy na stronie powstanie obiecany przez Bociana ,czat?Pozdrowienia dla Bociana i wszystkich,Pulsak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Grudzień 2001 Share Napisano 8 Grudzień 2001 OK - w ramach spóźnionych Mikołajek odpaliłem chat, uprzedzam tylko że jeszcze część nie jest przetłumaczona na polskawy jazyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Grudzień 2001 Share Napisano 8 Grudzień 2001 Dla ułatwienia na stronie głównej w Informacjach dodałem status, ile osób jest w danej chwili na czacie. Może ktoś biegły w angielskim pomógłby przetłumaczyć obsługę chata na polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Grudzień 2001 Share Napisano 9 Grudzień 2001 Dziękuje.Pozdrawiam Pulsak.P.S. Niestety język angielski jest mi zupełnie obcy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Grudzień 2001 Share Napisano 9 Grudzień 2001 Spokojnie, już zaoferowano mi pomoc więc już niedługo powinien być całkowicie przetłumaczony.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Grudzień 2001 Share Napisano 9 Grudzień 2001 Panowie zostałem mile zaskoczony, zanim wróciłem do domu już w mojej skrzynce czekało na mnie kompletne tłumaczenie przewodnika do chatu !!! Specjalne podziękowanie dla Sławka z www.loctans.enter.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.