levy__666 Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Napisano 26 Kwiecień 2004 Prosze o wiadomości o podziemnych szpitalach polskich używanych podczas wojny!!!!!
sanshin Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 jeden masz w pustakch cisoewskich w gdyni drugi domniemany jest pod stadionem olimpijskim we wrocławiu a trzeci pod szpitalem na placu pierwszego maja we wrocławiu tez domniemany.pzdrSanshin
past Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 gościu głupoty piszesz. Pod 1maja nie ma i nie było nigdy szpitala , zresztą pod przejściem podziemnym są tylko kanały , pod stadionem również. Zajrzyj choćby na jeden z ostatnich numerów odkrywcy. A tak w ogóle to temat Podziemne Polskie szpitale Wojenne" i jak nie ma się do towich odpowiedzi.
sanshin Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 przyznam opieralem sie na zlepkach różnych informacji.pod szpiatalem był skład opatrunków.ale napisałem ze te miejsca są domniemane.\pzdrSanshin
kolekcj. Napisano 27 Kwiecień 2004 Napisano 27 Kwiecień 2004 Dla ścisłości są to: pustki cisowskie" w Gdyni. Gdzie tam jest podziemny szpital?
jack61 Napisano 27 Kwiecień 2004 Napisano 27 Kwiecień 2004 Co ma pierni do wiatrakaCzy domniemane szpitale we Wrocławiu Pl 1-go Maja, Stadion Olimpijski / ja w to nie wierzę /to RE:Podziemne Polskie szpitale Wojenne.Past chyba ludziska niezbyt dokladnie czytali temat?
panzerule Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 Past-ja jestem z Pustek Cisowskich w Gdyni,moze powiesz gdzie ten szpital.A moze chodzi ci o obiekt w Marszewie,okreslany szpitalem"?I prosze podaj gdzie to wyczytales,moze w Odkrywcy lub na stronce Pomoze 45.
past Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 nie ta okolica pisałem o wrocławskich szpitalach"
panzerule Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 Wlasnie,niki pomylilem.Sanshin- do ciebie kieruje te pytania
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.