mp Napisano 9 Lipiec 2004 Share Napisano 9 Lipiec 2004 i tylko 20 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 25 Lipiec 2004 Share Napisano 25 Lipiec 2004 Witam!!!Mam tę gierkę lecz cos nie chce gadac z moja karta graficzną. Ma ktos ten sam problem??? Co mam uczynic?GeForce Fx 5700LE 256MbZ powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryf Napisano 16 Sierpień 2004 Share Napisano 16 Sierpień 2004 Vonadamski,to nieproblem karty graficznej,5700 jest calkiem niezly,a napewno lepszy niz moj radek 9200SE.Czemu gra niechce CI chodzi?wywala jakis blad czy cos?Jakiej firmy masz te karte?Sproboj nowe sterowniki zarzucic na karte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMbAtAnT Napisano 16 Sierpień 2004 Share Napisano 16 Sierpień 2004 moj kumpel mial ten sam problem zainstalowal nowe stary i zadzialalo, ale bardziej od tej gry polecam soldiers heroes of world war 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryf Napisano 17 Sierpień 2004 Share Napisano 17 Sierpień 2004 Soldiers fajne,ale to jest czyste COMANDOS!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 17 Sierpień 2004 Share Napisano 17 Sierpień 2004 Witam!!!Juz dziala. Ale wzialem sie za Soldiers:)Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 Laik- ale czy oby ta wersja nie jest po hiszpańsku??raz miałem gieke po hiszpańsku i to było straszne!! może sa jeszcze jakieś linki???pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 Witam mam desret ratsów w polskie (chyba) wersji, w menu prosi mnie o klucz produktu dla płyty o nazwie DRVSAK" jesli możecie-poratujcie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.