Skocz do zawartości

PŁAKAĆ MI SIE HCE JAK TO WIDZĘ :(:(:(

Gość bezlog niważne

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
LUDZIE JAK mozna coś takiego zdeaktywować ?????http://www.allegro.pl/show_item.php?item=24278127 DLA takiego cackak może i bym złamał prawo i zostawił to w takim stanie jak pierwotny POPROSTU sie idzie ZA>.....
Napisano
Hmmm moze tylko tak napisał,zeby nie usuneli mu aukcji..moi znajomi tez tak piszą,nie mają sumienia zeby wiercic dziury itp!!Osobiscie tez tak uwazam,mimo ze to łamanie prawa,ale dla mnie powiercony karabin czy pistolet to tylko atrapa..nie miał bym zamiaru z tego do nikogo strzelac,ani nikogo tym straszyc..
Napisano
Ty, może nie, ale inni, kto to wie. Może cię kiedyś sami z czegoś takiego twojego zastrzelą i wtedy wyszczerzysz zęby, ale ci będzie nie do śmiechu.
Napisano
Noi tu masz racje,nie wiadomo do czego są zdolni,co niektorzy kolekcjonerzy...ale nadal obstawiam przy swoim,ze wiercenie i inna dezaktywacja ładnie zachowanych eglemplarzy z wojny to głupota...lepiej schowac i cicho siedziec!
Napisano
witam

macie racje ,bardzo szkoda wiercic dziury itd :(( ale lepsze to niz miec potem sprawe w sadzie ,jakby sie cos wydalo :(
Napisano
Nie ma co przeżywać To kopia hiszpańske firmy Denix-miałem identyczny .Na pierwszy rzut oka wydaje się orginałem, dopiero dokładne obejrzenie ukazuje różnicę - żadnych bić na elementach. lufa i zamek ze znalu, inny napis na komorze,widać że wykonany jest metodą dokładnego odlewania. Ale żeby to stwierdzić trzeba go mieć w ręku, na zdjęciu wygląda zawsze na orginał .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie