Gość Napisano 28 Sierpień 2002 Napisano 28 Sierpień 2002 Myślę że to nie możliweLudzie to ludzie zawsze mają stereotyp i koniec, a powstrzymywanie się od pisania na forum nie do końca tego co się myśli godzi w istotę tego wynalazku
Gość Napisano 28 Sierpień 2002 Napisano 28 Sierpień 2002 A Toper niech nie myśli że jest taki bystrzak bo jak by Mery pisała w Gazecie to by chyba najpierw zebrałaby materiał a dopieropublikowała. A artykuł w GW był w poniedziałek i post o Niemcu" był zamieszczony w poniedziałek, więc trochę ta teoria spiskowa wydaje się wątpliwa.pozdrawiam
Gość Napisano 28 Sierpień 2002 Napisano 28 Sierpień 2002 Panie i Panowie. Tak czy inaczej młoda hiena osiągnęła to co chciała. 52-e wypowiedzi to mały rekord na forum. Tej ilości wywiadów z nami nie osiągnęła by przez trzy lata.
Toper Napisano 28 Sierpień 2002 Napisano 28 Sierpień 2002 Lawyer jesteś bezpłatnym adwokatem MaryMG?Dziwnym trafem objawiłeś się po jej zniknięciu :).Ten artykulik w GW pojawił się o godzinie 22:56 w poniedzialek 26.Post MaryMG pojawił się też 26, ale śmiem twierdzić, że wcześniej niż 22:56. Zresztą o tej wzmiance w GW nie wiedział nikt na forum.I o to przecież chodziło nieprawdaż? Dopiero Akagi podał link do tej strony 27 rano. Pierwszy zorientował się Fi i napisał, że to podpucha.Faktem jest, że ktoś napisał nieprawdę MaryMG lub GW.Wybierz sam.
Gość Napisano 29 Sierpień 2002 Napisano 29 Sierpień 2002 tak masz racje nie prawdę podała wyborcza bo gryzipiórki zawsze przeinaczą to co im powiesz a nawet jak im napiszesz.Toper nie czuj urazy trochę cię zaatakowałem bo MeryMG to moja żona, a w lesie były 3 osoby ja Mery i jej tata. Kościotrup miał niemiecki hełm i buty nic więcej(na butach nie było made in ...). A znaleźliśmy go idąc po zwyczajne dość uczęszczanej ścieżce. Nawet przez myśl nam nie przyszło że coś znajdziemy a co dopiero Niemca". A GW" wie od policji, a ci to dopiero są bajkopisarze jak gadają z mediami.Myślę że ci z GW to nawet nie wiedzą o tym forum. Na ten temat pojawi się kolejna wzmianka w warszawskiej bezpłatnej gazecie Metro, też nalezy do Agory ale powtarzam ani ja ani moja żona Mery nie jesteśmy dziennikarzami, tylko świeżymi poszukiwaczami, których dotknął fart początkującego.Na koniec pozdrawiam wszystkich z forum i w razie jakichkolwiek wątpliwości proszę pisać chętnie odpowiem na pytania
Toper Napisano 29 Sierpień 2002 Napisano 29 Sierpień 2002 Nie czuję żadnej urazy.Myślę, że temat na tym zakończymy.Pozdrawiam i przepraszam wszystkich za moją Spiskową Teorię :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.