Skocz do zawartości

Znaleźliśmy niemieckiego żołnierza

Gość MaryMG

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Myślę że to nie możliwe
Ludzie to ludzie zawsze mają stereotyp i koniec, a powstrzymywanie się od pisania na forum nie do końca tego co się myśli godzi w istotę tego wynalazku
  • Odpowiedzi 56
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
A Toper niech nie myśli że jest taki bystrzak bo jak by Mery pisała w Gazecie to by chyba najpierw zebrałaby materiał a dopieropublikowała. A artykuł w GW był w poniedziałek i post o Niemcu" był zamieszczony w poniedziałek, więc trochę ta teoria spiskowa wydaje się wątpliwa.
pozdrawiam
Napisano
Panie i Panowie. Tak czy inaczej młoda hiena osiągnęła to co chciała. 52-e wypowiedzi to mały rekord na forum. Tej ilości wywiadów z nami nie osiągnęła by przez trzy lata.
Napisano
Lawyer jesteś bezpłatnym adwokatem MaryMG?
Dziwnym trafem objawiłeś się po jej zniknięciu :).
Ten artykulik w GW pojawił się o godzinie 22:56 w poniedzialek 26.
Post MaryMG pojawił się też 26, ale śmiem twierdzić, że wcześniej niż 22:56. Zresztą o tej wzmiance w GW nie wiedział nikt na forum.
I o to przecież chodziło nieprawdaż? Dopiero Akagi podał link do tej strony 27 rano. Pierwszy zorientował się Fi i napisał, że to podpucha.
Faktem jest, że ktoś napisał nieprawdę MaryMG lub GW.
Wybierz sam.
Napisano
tak masz racje nie prawdę podała wyborcza bo gryzipiórki zawsze przeinaczą to co im powiesz a nawet jak im napiszesz.
Toper nie czuj urazy trochę cię zaatakowałem bo MeryMG to moja żona, a w lesie były 3 osoby ja Mery i jej tata. Kościotrup miał niemiecki hełm i buty nic więcej(na butach nie było made in ...). A znaleźliśmy go idąc po zwyczajne dość uczęszczanej ścieżce. Nawet przez myśl nam nie przyszło że coś znajdziemy a co dopiero Niemca". A GW" wie od policji, a ci to dopiero są bajkopisarze jak gadają z mediami.
Myślę że ci z GW to nawet nie wiedzą o tym forum. Na ten temat pojawi się kolejna wzmianka w warszawskiej bezpłatnej gazecie Metro, też nalezy do Agory ale powtarzam ani ja ani moja żona Mery nie jesteśmy dziennikarzami, tylko świeżymi poszukiwaczami, których dotknął fart początkującego.
Na koniec pozdrawiam wszystkich z forum i w razie jakichkolwiek wątpliwości proszę pisać chętnie odpowiem na pytania
Napisano
Nie czuję żadnej urazy.
Myślę, że temat na tym zakończymy.
Pozdrawiam i przepraszam wszystkich za moją Spiskową Teorię :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie