Gość Napisano 25 Sierpień 2002 Napisano 25 Sierpień 2002 Wróciłem z wakacji i przebierając na formum znalazłem informację od osoby z Kalisza chętnej do szperania. Czekam na kontakt od wszystkich osób chętnych na eksplorację Kalisza i okolic. Tel. 0502 751 767. Pozdrawiam
Gość Napisano 28 Sierpień 2002 Napisano 28 Sierpień 2002 Czesc! To ja pisałem , bo widziałem Twoje posty dot. naszego regionu ( jestem z Kalisza). Od razu zadam konkretne pytanie. Jakie masz wyniki?Czy coś trafiłeś i czy masz jakieś namiary? Ja jeszcze nigdy nie szperałem z piszczałką ! Choc mam kumpla który ma niezły sprzęt. Ale obaj jesteśmy ieczasowi". Jakąś wiedzę na temat regionu mam łącznie z wspomnieniami konkretnych ludzi. Jak Cos" to czekam na odzew. Pozdrawiam . MaciejPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Grzebiuszka 00:18 04-02-2014
Gość Napisano 29 Sierpień 2002 Napisano 29 Sierpień 2002 Mam namiary na bardzo fajne miejsca w Kaliszu i okolicach. Nie mam niestety sprzętu, ale z piszczałą już szukałem. Jestem z Kalisza choć pochodzę z Rawicza. Może spotkanie? Tel. 0 502 751 767
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.