Wisior Napisano 7 Listopad 2022 Share Napisano 7 Listopad 2022 Witam jestem tutaj nowy. Kolega przed chwilą przesłał mi takie oto zdjęcie korpusówki??? Sdkfz. jest ona dość ciężka i więcej informacji nie mam. Mój kolega zrobił zdjęcie przysłowiowym tosterem i poprosił mnie o identyfikacje. Ja nie mogłem nic znaleźć więc może panowie coś znajdą. Dziękuje Pozdrawiam zza biurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 7 Listopad 2022 Share Napisano 7 Listopad 2022 słaby odlew ołowiany z WHW = ktoś się bawił . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wisior Napisano 9 Listopad 2022 Autor Share Napisano 9 Listopad 2022 On 7.11.2022 o 21:14, PATRON napisał: słaby odlew ołowiany z WHW = ktoś się bawił . pozdrawiam Dzięki za odpowiedź. Tak myślałem że to nie jakaś odznaka z wojska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi