maxikasek Napisano 15 Kwiecień 2004 Autor Napisano 15 Kwiecień 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23820965Oto jak z manierki sygnowanej SSL 40 można zrobić manierkę SS". I jakiś młodzik się nabrał na to..... Hasło SS dalej zamyka oczy.
Gość Napisano 15 Kwiecień 2004 Napisano 15 Kwiecień 2004 Ten gość cały czas sprzedaje podróby. Już wiele razy pisano o nim na caffe allegro.Ostatnio sprzedawał podróbe munduru.Sądzę że ten kupujący to kolejne wcielenie sprzedającego, jak stasiu ileśtam"
Piorek Napisano 15 Kwiecień 2004 Napisano 15 Kwiecień 2004 Hehe, ale zobacz kto to sprzedaje, specjalista wie co ma;-)Pozdr.Piorek
Gość Napisano 15 Kwiecień 2004 Napisano 15 Kwiecień 2004 No w sumie to mówi prawdę. Skoro ta manierka należy do SSman'a to siłą rzeczy jest to manierka ss. ;)
jacekmix Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 Mojego kolegę też nacięto na aukcji Allegro (chodziło o komiksy), ale mój koleś nie jest frajerem i sprawe załatwił :) Allegro zwróciło mu kaske bez problemu (uczciwa firma), a szczylem-oszustem zajeła sie policja.
jacekmix Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 Mojego kolegę też nacięto na aukcji Allegro (chodziło o komiksy), ale mój koleś nie jest frajerem i sprawe załatwił :) Allegro zwróciło mu kaske bez problemu (uczciwa firma), a szczylem-oszustem zajeła sie policja. ps. Nie chodzi oczywiście o tego co sprzedaje w/w fanty :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.