oksio Napisano 13 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2004 Najblisze spotkanie w dworku Sierakowskich środa 14 04 2004. Pozdrawiam.Oksio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 13 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2004 o ja głupi blondyn ! godz 18.00oksio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 a czy można przyjść i sie moze od razu zapisac?pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 14 Kwiecień 2004 Share Napisano 14 Kwiecień 2004 czesc przyjdz a zobaczysz czy odpowiada tobie atmosfera jaka panuje w grupie, pozniej mozesz podjac decyzje odnosnie zapisania sie do grupy :)PzdroBIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 14 Kwiecień 2004 Share Napisano 14 Kwiecień 2004 ok dzieki. bede dzis o 18.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 16 Październik 2004 Autor Share Napisano 16 Październik 2004 Spotkanie w dworku w środe 20.10.2004 o godz 18.00pozdr.oksio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek18 Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 WitamChciałbym przyjść na spotkanie. Możecie mi powiedzieć jak trafić na ten dworek i kiedy będzie. Z góry dziękuje i prosze o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 czescdarek18 w tej chwili wiekszosc z nas siedzi na stronie naszej grupy tj. www.eksploracja.glt.pl (oczywiscie mam na mysli forum )tam znajdziesz dokladny opis miejsca w ktortym sie miesci dworek jest nawet mapa :). Jesli zas chodzi o spotkanie to ciezko mi jest powiedziec kiedy sie odbedzie raczej przed 14 ale czy napewno tego juz nie moge za gwarantowac PzdroBil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.