jfkl Napisano 21 Listopad 2020 Share Napisano 21 Listopad 2020 Ciekaw fotka. Trfila do mnie niedawno. Zaproponowalem ja (jako dar), MBP w Poznaniu - ale niestety jak dotad nie doczekalem sie odpowiedzi.. Mysle wiec ze nie sa zainteresowani. Pozdr. Jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jfkl Napisano 21 Listopad 2020 Autor Share Napisano 21 Listopad 2020 Tak, pamietam i czekam cierpliwie na odpowiedz z muzeum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUSZYNA Napisano 22 Listopad 2020 Share Napisano 22 Listopad 2020 Napisałem wiadomość priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jfkl Napisano 23 Listopad 2020 Autor Share Napisano 23 Listopad 2020 Muzeum skontaktowalo sie ze mna. Sa zainteresowani zdjeciem - trafi do nich jak sytuacja z "zaraza" sie ustabilizuje... Pozdrawiam, Jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.