merkus Napisano 20 Kwiecień 2020 Share Napisano 20 Kwiecień 2020 Witam, po długim użytkowaniu Teknetics Delta 4000 z cewką 11" DD około 8 lat stwierdziłem , że przyszedł czas na zmiany. Przeglądając i czytając na razie jestem najbardziej nastawiony na Deus XP w pełnym zestawie. Moją uwage zwrócił również Minelab E-Trac Pro , Garrett GTI 2500 Pro (niestety bardzo mało informacji o nim znalazłem). Zależy mi na sprzęcie myśle głównie na drobnice choć przy użytkowaniu Delty brakowało mi,że bardzo mało było kopania większych dołków i większych rzeczy. Czy któryś z wykrywaczy spełnił by te obie role? A może ktoś się wypowie na temat Minelaba CTX 3030 czy warto by było dopłacić za nowy sprzęt około 2 razy tyle. Albo ktoś poleci coś innego niż wyżej wymienione? Z góry dzięki za jakiekolwiek sugestie ui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr 880 Napisano 21 Kwiecień 2020 Share Napisano 21 Kwiecień 2020 gti odradzam ze wzgledu na wagę , 2,5 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merkus Napisano 21 Kwiecień 2020 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2020 no tak racja np. Deus o ponad połowe lżejszy , to rzeczywiście duży minus. Dzięki o takie coś chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.