Kotulec Napisano 18 Luty 2020 Share Napisano 18 Luty 2020 Dobry wieczór wszystkim! Jestem nowym użytkownikiem forum, jednak czytam je od jakiegoś czasu potrzebuje pomocy w doborze odpowiedniego urządzenia ! latam po lasach i łąkach od jakiegoś czasu Rutusem Proxima ver. 5.0 2012 nie jest to mój wykrywacz a nie chce pożyczać od kolegi mimo że on już nie używa... Interesują mnie głęboko leżące stalowe/metalowe przedmioty często i gęsto obrośnięte rdza... Ale monetami i cennymi kruszcami nie gardzę zaletą była by wodoszczelność z uwagi na obecny zbiornik wodny w okolicy mojej miejscowości. z góry dziękuję za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 18 Luty 2020 Share Napisano 18 Luty 2020 A wykrzykniki po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kotulec Napisano 18 Luty 2020 Autor Share Napisano 18 Luty 2020 Dla zwrócenia uwagi? Nie wiem w sumie, napisałem tak i tyle. Mogę to zmienić jak jest to zabronione i przepraszam jeżeli kogoś to denerwuje. czytam cały czas opinie o wykrywaczach w przedziale cenowym 1500-2500... Szczerze pisząc to jestem zagubiony i zakręcony mnogością dostępnych modeli i firm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 19 Luty 2020 Share Napisano 19 Luty 2020 altera 71 albo argo ne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kotulec Napisano 19 Luty 2020 Autor Share Napisano 19 Luty 2020 A np garret atpro? Jak jest z tą jego wodoszczelnością? Na rutusie pracuje mi się bardzo dobrze , ale rutusy mają chyba tylko cewki wodoszczelne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.