Kotulec Napisano 18 Luty 2020 Napisano 18 Luty 2020 Dobry wieczór wszystkim! Jestem nowym użytkownikiem forum, jednak czytam je od jakiegoś czasu potrzebuje pomocy w doborze odpowiedniego urządzenia ! latam po lasach i łąkach od jakiegoś czasu Rutusem Proxima ver. 5.0 2012 nie jest to mój wykrywacz a nie chce pożyczać od kolegi mimo że on już nie używa... Interesują mnie głęboko leżące stalowe/metalowe przedmioty często i gęsto obrośnięte rdza... Ale monetami i cennymi kruszcami nie gardzę zaletą była by wodoszczelność z uwagi na obecny zbiornik wodny w okolicy mojej miejscowości. z góry dziękuję za pomoc!
Kotulec Napisano 18 Luty 2020 Autor Napisano 18 Luty 2020 Dla zwrócenia uwagi? Nie wiem w sumie, napisałem tak i tyle. Mogę to zmienić jak jest to zabronione i przepraszam jeżeli kogoś to denerwuje. czytam cały czas opinie o wykrywaczach w przedziale cenowym 1500-2500... Szczerze pisząc to jestem zagubiony i zakręcony mnogością dostępnych modeli i firm...
Kotulec Napisano 19 Luty 2020 Autor Napisano 19 Luty 2020 A np garret atpro? Jak jest z tą jego wodoszczelnością? Na rutusie pracuje mi się bardzo dobrze , ale rutusy mają chyba tylko cewki wodoszczelne.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.