wunderwaffe112 Napisano 19 Styczeń 2019 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2019 Witam Serdecznie ! Mój pierwszy post i od razu pytanie. Chciałbym żebyście wypowiedzieli się na temat Rutusa altera już z nowym softem, nie ukrywam że chcę zakupić swoją pierwszą piszczałkę i zastanawiam się właśnie nad rutusem alterem. Bardzo prosiłbym o pomoc. Dodam, że bardziej zależy mi na militarce głębszych dołkach ale nie chciałbym też rezygnować z maluszków. Serdecznie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 20 Styczeń 2019 Share Napisano 20 Styczeń 2019 Dobry ale w pewnych niekorzystnych warunkach będziesz musiał bawić się ustawieniami aby grał jak trzeba. Jeśli lubisz się uczyć i bawić sprzętem to trafny wybór, jeśli nie to kup coś prostrzego, zaoszczędzisz sobie nerwów,np at pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlbrzymDKL Napisano 29 Styczeń 2019 Share Napisano 29 Styczeń 2019 Też się zastanawiałem nad alterem, ale jednak mój wybór padł na Noktę Impakt w zestawie promocyjnym. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.