aru_jg Napisano 26 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2018 Witam!proszę o pomoc ! jest to jakoś moneta czy jest to po prostu jakiś stary medalik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 27 Grudzień 2018 Share Napisano 27 Grudzień 2018 Pomocne by były:materiał.średnica.waga i druga strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aru_jg Napisano 27 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2018 Moneta ma 14mm szerokości i 20mm wysokości nie wiem z czego jest wykonana wygląda mi to na złoto bo waż ok. 3g. Nie wykopałem jej! historia pochodzenia jest bardzo krótka kupiłem mieszkanie razem z meblami w jednej z szuflad było pudełko po zapałkach a w nim to. Nie wiem czy to przypadkiem nie fals" tak mi kolega podpowiada. No ale jak bym wiedział to bym tu nie pisał dziękuje wszystkim za pomoc POZDRAWIAM :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.