Sonny321 Napisano 16 Październik 2018 Autor Share Napisano 16 Październik 2018 Witam. Od dłuższego czasu sen mi z powiek spędza. Druga strona nieczytelna. Zdjęcie z telefonu. Lepszego nie jestem w stanie zrobić. Mam nadzieję, że ktoś pomoże. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonny321 Napisano 16 Październik 2018 Autor Share Napisano 16 Październik 2018 Druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonny321 Napisano 17 Październik 2018 Autor Share Napisano 17 Październik 2018 Kiepska jakość, ale nie jestem w stanie nic więcej zrobić. Może ktoś ma jakiś pomysł co to za moneta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonny321 Napisano 2 Styczeń 2019 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2019 Witam. Troszkę poprawione zdjęcie. Ktoś coś na temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonny321 Napisano 2 Styczeń 2019 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2019 Jedyne co mogłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonny321 Napisano 7 Czerwiec 2020 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2020 witam. Podbijam temat. Waga 0.43 gram. Może ktoś skojarzy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.