kudlaty Napisano 6 Kwiecień 2004 Autor Napisano 6 Kwiecień 2004 Kompletnie nie mam pojęcia gdzie szukać informacji o carskich blaszkach, jak ktos coś wie o tym pułku to prosze niech napisze. Pozdrawiam Mateusz
Frozzer Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 8 rota 21 piechotnego muromskiego pulkui numer zolnierza 102
dakkar1 Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 A spotkaliście się z takim nieśmiertelnikiem ale kwadratowym, z biciami po przekątnej? Nie znalazłem tego kształtu nigdzie chociaż bicia są chyba takie same.Pozdrawiamdakkar
Frozzer Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 spotkalem sie z blacha 23 piechotnego nizowskiego w ksztalcie rombu, tam bicia sa po przekatnej
kudlaty Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Napisano 7 Kwiecień 2004 A ska te pułki brały nazwe ? Od nazw miast , regionów ??
dakkar1 Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Chyba od miast. W internecie znalazłem nawet jakąś rosyjską stronkę o mieście Murom (czy cos takiego-jest tam muzeum nawet i wspomniany był ten pułk) ale nie znalazłem żadnych ciekawych informacji. A propos ja swoją blaszkę znalazłem nad Narwia, a Wy swoje?Pozdrodakkar
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.