korba86 Napisano 26 Kwiecień 2018 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2018 Prosze o pomoc. Może ktoś coś wie?Co to?Jakai czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korba86 Napisano 26 Kwiecień 2018 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2018 Kształt soczewki.Napisy coś tam odczytałem, ale nie chce sie tu wymądrzac, bo pewien nie jestem. Nad liczba 825 wydaje mi sie że sa trzy herby. Po lewej herb Pskowa po prawej Moskwy, a w srodku nie wiem.napis: szczyt rossii wielki łuki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korba86 Napisano 26 Kwiecień 2018 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2018 w środku herb Wielkie Łuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ave Danzig Napisano 27 Kwiecień 2018 Share Napisano 27 Kwiecień 2018 Pamiątkowa wytłoczka lub element większej całości.Z okazji 825-lecia miasta Wielkie Łuki, który z powodu roli jaką odegrał podczas wojny zwany jest Щит России" czyli tarcza Rosji (miasto wojennej chwały).http://ordenrf.ru/geroi-rossii/goroda-voinskoy-slavy/velikie-luki.phpTak więc czas 1991 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korba86 Napisano 27 Kwiecień 2018 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2018 Dzięki. Miałem podobny pomysł, ale daleko mi do poziomu Twojej wschodniej wiedzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.