fatboy Napisano 21 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2017 Oby nie podzielił losu quest pro,który był nie dopracowany programowo i został wycofany bo ten zapowiada się ciekawie.http://www.deteknix.com.pl/quest-q40.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 22 Wrzesień 2017 Share Napisano 22 Wrzesień 2017 Z tego co widziałem na filmikach z zlotu w UK , lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fatboy Napisano 23 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2017 Co lipnego dokładnie? Bo jestem zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario11 Napisano 25 Październik 2017 Share Napisano 25 Październik 2017 Nie wiem jakie kolega widział filmy ze zlotu Detectival, ale te dostępne w internecie raczej produkt przedstawiają w superlatywach, w przeciwieństwie np. do filmów o Minelabie Equinoxie. Polecam filmik Michała Majchrowicza, który trochę przybliża Q40. Takie gadanie, że podobno" coś jest słabego nie ma sensu, jeśli nie jest poparte filmikami, linkami do opinii. Rozumiem, że kolega reprezentuje firmę promującą inne marki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumis333 Napisano 6 Marzec 2019 Share Napisano 6 Marzec 2019 Cześć Panie i Panowie. Nie chcę zakładać nowego tematu więc pomyślałem że odświeżę tego kotleta ;) Mianowicie czy ktoś może więcej się wypowiedzieć na temat wykrywacza Quest q20? Na necie niestety opinie użytkowników są cząstkowe i jest ich śladowa ilość ale może tu ktoś posiada lub posiadał ową wyrywkę i może się wypowiedzieć co i jak się przedstawia? Dzięki, pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.