anemon Napisano 19 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2017 Witam!Dziś wykopałem takiego oto aluminiowego kalesoniaka". Albo mam omamy albo tam na prawdę jest numer 7 bądź 70. Wymiary 17mm x 17mm. Jeżeli jest tu ktoś kto zna się na guzikach proszę o pomoc w rozpoznaniu. Dodam, że w tej samej lokacji znalazłem austro-węgierskie guziki wojskowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anemon Napisano 19 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2017 2 zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anemon Napisano 19 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2017 3 zdjęcie z zaznaczonym numerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anemon Napisano 19 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.