adamiec Napisano 15 Marzec 2017 Autor Napisano 15 Marzec 2017 witam,czy ktos mial podobny przypadek ze stelazem w tym wykrywaczu?gdzie mozna dokupic nowy albo zastapic jakims innym?chodzi mi o czesc przy podlokietniku i zasobie na baterie
Senemedar Napisano 18 Marzec 2017 Napisano 18 Marzec 2017 Możesz pokazać na zdjęciu, widziałem tylko jeden przypadek na jednym forum z PL. Nie wiem czy to ten pierwszy od którego zaczęła się legenda o łamiących się sztycach w F-75. Ilu letni sprzęt, posiadasz od nowości, dokręcałeś odpowiednio zacisk łączący obie sztyce. Za luźno może lub za mocno nie jest wskazane. Z Zakupem tego elementu może być ciężko.. chyba tylko w Usa
adamiec Napisano 29 Marzec 2017 Autor Napisano 29 Marzec 2017 dokupilem wczesniej cewke nel tornado troche jest ciezsza i dlatego pekla sztyca.juz zespawane jest kilka razy.peka obok spawu bo jest metal oslabiony.dokupilem rurke aluminiowa i trzeba tylko wygiac jak oryginalna
Senemedar Napisano 31 Marzec 2017 Napisano 31 Marzec 2017 Zaprezentujesz zdjecia jak wygląda i jak wyglądało
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.