adamiec Napisano 15 Marzec 2017 Autor Share Napisano 15 Marzec 2017 witam,czy ktos mial podobny przypadek ze stelazem w tym wykrywaczu?gdzie mozna dokupic nowy albo zastapic jakims innym?chodzi mi o czesc przy podlokietniku i zasobie na baterie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Senemedar Napisano 18 Marzec 2017 Share Napisano 18 Marzec 2017 Możesz pokazać na zdjęciu, widziałem tylko jeden przypadek na jednym forum z PL. Nie wiem czy to ten pierwszy od którego zaczęła się legenda o łamiących się sztycach w F-75. Ilu letni sprzęt, posiadasz od nowości, dokręcałeś odpowiednio zacisk łączący obie sztyce. Za luźno może lub za mocno nie jest wskazane. Z Zakupem tego elementu może być ciężko.. chyba tylko w Usa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamiec Napisano 29 Marzec 2017 Autor Share Napisano 29 Marzec 2017 dokupilem wczesniej cewke nel tornado troche jest ciezsza i dlatego pekla sztyca.juz zespawane jest kilka razy.peka obok spawu bo jest metal oslabiony.dokupilem rurke aluminiowa i trzeba tylko wygiac jak oryginalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Senemedar Napisano 31 Marzec 2017 Share Napisano 31 Marzec 2017 Zaprezentujesz zdjecia jak wygląda i jak wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.