Pit111 Napisano 11 Marzec 2017 Autor Share Napisano 11 Marzec 2017 Mam małą zagwozdkę, chcę odnowić swój sprzęt w granicach 3 tys pln. Biorę pod uwagę Garretta AT PRO lub Rutusa Altera 71 którą maszynkę polecacie ? żeby nie wtopić kasy i były jakieś efekty.Za wszystkie rzeczowe i merytoryczne sugestię dziękuje z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 11 Marzec 2017 Share Napisano 11 Marzec 2017 Jak mniemam zapoznałeś się z zaletami i wadami(w przypadku Altera jeszcze za wcześnie chyba) wymienionych piszczałek.Ja kupiłem Altera, chociaż rozważałem zakup Visty Smart plus. I jak będę w stanie pewnie sobie dokupię Vistę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 11 Marzec 2017 Share Napisano 11 Marzec 2017 z czym chodziłeś i za czym będziesz chodził? :) Alter wygląda ciekawie ale jakbym miał brać to poczekałbym do zimy, będzie tańszy i ewentualne usterki zostaną wyłapane i usunięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.