RESTY Napisano 10 Marzec 2017 Autor Share Napisano 10 Marzec 2017 Info od organizatorów z programem zlotu:PROGRAM XXXI MIĘDZYNARODOWEGO ZLOTUMIŁOŚNIKÓW EKSPLORACJI I HISTORIIGOŁUCHÓW 201714.VI - 18:00 - Wieczorna integracja przy muzyce i ognisku. Konkursy i zabawy.15.VI - 12:00 – Oficjalne otwarcie XXXI Międzynarodowego Zlotu Miłośników Eksploracjii Historii.13:00 – Piknik Historyczny z udziałem RADKA BICZAKA i OLAFA POPKIEWICZA oraz:Towarzystwa Działań Historycznych 57 Pułku Piechoty.Fundacji Walkiria.Stowarzyszenia Artefaktów Historycznych w Kaliszu.Ostrowskiego Stowarzyszenia Eksploracyjno-Historycznego Enigma.W programie: wystawa prywatnych kolekcji i zbiorów artefaktówhistorycznych.16:00 – Konkursy i zabawy.18:00 – Wieczorna integracja przy muzyce.16.VI - 10:00 – Zwiedzanie Polskich Schronów Bojowych z 1939r. w Kaliszu z Prezesem FundacjiWalkiria p. Tomaszem Dalinkiewiczem.15:00 – Mistrzostwa Poszukiwaczy Skarbów o „Puchar Przechodni”.17:00 – Zawody strzeleckie.18:30 – Wieczorna integracja przy muzyce.17.VI - 10:00 – Wycieczka do kompleksu zamkowo-parkowego. W programie m.in.:Zwiedzanie Zamku Książąt Czartoryskich.Zwiedzanie Muzeum Leśnictwa.Zwiedzanie zabytkowych budynków: „Oficyny”, „Powozowni”, „Owczarni”, i „Dybulu”.Zwiedzanie Mauzoleum.Zwiedzanie arboretum oraz Pokazowej Zagrody Zwierząt.15:30 – „Aspekt prawny poszukiwań w Wielkiej Brytanii a prawo Polskie” – prelekcjez udziałem Marcina Kowalskiego.16:30 – Uroczyste wręczenie nagród za mistrzostwa i zawody.18:30 – Podsumowanie zlotu.19:00 – Wieczorna integracja przy muzyce.18.VI - 10:00 – Oficjalne zakończenie zlotu.Informujemy, iż integracja odbywa się przy stołach zastawionych tym co zlotowicze przyniosą, niemniej jednak na terenie GOTiS znajdują się punkty gastronomiczne.Na zlocie obowiązuje składka zlotowa w kwocie 20 zł na cele organizacyjne.Reszta niespodzianek i atrakcji na zlocie…Info :Kamil 602-773-947Przemek 694-992-687Plakatu jak zwykle nie umie zmniejszyć do wymaganej wielkości żeby był czytelny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 10 Marzec 2017 Share Napisano 10 Marzec 2017 to dawaj go do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 12 Marzec 2017 Autor Share Napisano 12 Marzec 2017 http://www.wmfp.pl/forum/download/file.php?id=47244&mode=view Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magdamaciek Napisano 12 Marzec 2017 Share Napisano 12 Marzec 2017 do zobaczenia torbo :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magdamaciek Napisano 12 Marzec 2017 Share Napisano 12 Marzec 2017 ew na priv napisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 12 Marzec 2017 Share Napisano 12 Marzec 2017 Witek jak widzisz mam psycho fanów pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.