Gość Napisano 3 Kwiecień 2004 Napisano 3 Kwiecień 2004 Mam małe pytanko do posiadaczy white`s-ów 5900 di pro sl!!! Interesuje mnie uniwersalność tego rodzaju wykrywacza !! Czy jest to sprzet dobry na militaria czy na monety??? Na przykład czy równie dobrze jak hs3 ściagnie chełm z głebokości ??? Cz jest on raczej na kolorowe metale i tkie rzeczy jak chełmy eliminuje!!!! Najbardziej interesuje mnie funkcjonalność z cewką deep scan 950??? Czy jest to cewka dobra na militaria???? Czy ten sprzet wogóle jest porównywalny do hs3????
mrand Napisano 3 Kwiecień 2004 Napisano 3 Kwiecień 2004 Do hs-3 nie jest on w żaden sposób porównywalny :) :( :) :(Mrand (od ok. 5 lat nieustający posiadacz 5900)
Gość Napisano 3 Kwiecień 2004 Napisano 3 Kwiecień 2004 Nie wiem jak zinterpretować to co napisałeś ale ok!!! :) :( :) :(Może jakiś wiekszy opis np o tym czy lepszy na militaria z sondą deep scan 950 czy na monetki????
mrand Napisano 4 Kwiecień 2004 Napisano 4 Kwiecień 2004 Bibul, zadałeś takie pytanie, że niech Pan Bóg zabroni! Pierwsza reakcja to drobna złośliwość, ale po przemyśleniu - nie miałem racji. Przepraszam.HS-3 i W5900 różnią się diametralnie ponieważ znajdują się na dwu przeciwległych biegunach. Jeśli idzie o elektronikę to na jeden 5900 trzeba by ok. 5 HS-ów. Już to, powinno Ci coś mówić. Moim zdaniem jest to najlepszy klasyczny analogowy detektor na świecie. Jest absolutnie uniwersalny. Ma tryb All metal (statyczny z funkcją SAT (automatyka) lub bez), dyskryminację typu TR (stat), dyskryminację typu GEB (dynam), Filtr kamieni, wskaźnik przewodności obiektów itd. Jak widzisz można szukać wszystkiego i wszędzie. Detektor jest wymagający wobec użytkownika, ale jeśli go zrozumiesz zarówno militaria jak i monety są Twoje. Testy dla monet w powietrzu na stronie Dark'a, a jeśli interesują Cie większe przedmioty napisz do mnie mrand@poczta.onet.pl , przyślę i takie testy. PozdrawiamMrand mrand@poczta.onet.pl
Zwierzak Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 Witam!Mrand, może opublikuj te testy tutaj. Temat jest ciekawy...Skoro chodzisz z 5900" to na pewno masz wiele uwag n/t tego sprzętu, rozumiem że pozytywnych :-)Co do HS-3 to jest to rzeczywiście niższa liga, ale jak się nie ma co sie lubi, to się lubi co się ma...Pozdrawiam!Zwierzak
mrand Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 Ponieważ White's 5900 jest wyjątkowo zacnym detektorem mam zamiar opublikować na mojej stronie www.detektor.w.pl obszerniejszy raport na jego temat. W krótkich zdawkowych uwagach trudno w sposób właściwy opisać ten wykrywacz. Cierpliwości. PozdrawiamMrand
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.