Taktyk Napisano 2 Październik 2016 Autor Share Napisano 2 Październik 2016 Zastanawiam się jak często używacie podświetlenia LCD w swoich detektorach? Wiadomo każdy producent oferuję takę funkcje, nowy Rustus ma nawet 29 poziomów regulacji :)), inni tylko załącz/wyłącz. Ja w MXT chyba nie użyłem tej funkcji ani razu.Interesuja mnie Wasze opinie i spostrzeżenia!TAKTYK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 2 Październik 2016 Share Napisano 2 Październik 2016 Ja używam dość często gdy przychodzi szarówka" ; w lesie na LCD nic nie widać.Oczywiście jestem nauczony i obeznany ze sprzętem, mogę bezproblemowo rozpoznawać +/- po dźwięku ale ... Jednak zaglądam również na LCD w celu dodatkowej weryfikacji zwłaszcza w trybie MIX (Rutus)Z innym sprzętem radzę sobie zakładając w nocy czołówkę ;]Podrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
straczek1988 Napisano 2 Październik 2016 Share Napisano 2 Październik 2016 w nocy zawsze się przydaje, w dzień nie :-) o tą porę coraz częściej używam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.