april_86 Napisano 30 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2016 witam, czym podpisać eksponaty tak żeby im to nie szkodziło i dało się to w przyszłości zmyć?są jakieś profesjonalne pisaki muzealne?nie wiem czy odpowiedni dział, w razie czego proszę o przeniesienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qguar Napisano 30 Sierpień 2016 Share Napisano 30 Sierpień 2016 Kartka i długopis, to za mało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermanos Napisano 30 Sierpień 2016 Share Napisano 30 Sierpień 2016 U mnie taka metoda się sprawdza całkiem nieźle. Za dyszkę kupiłem pierdyliard woreczków strunowych w 3 rozmiarach, marker do płyt (na wykopkach mam przy sobie kilka woreczków opisanych numerami 1-10 abym w razie znalezienia czegoś potencjalnie ciekawego ale trudnego do szybkiego zidentyfikowania nie miał problemów z wbiciem informacji do GPS'a) oraz malutkie karteczki samoprzylepne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
april_86 Napisano 7 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2016 dzięki, ale chodzi mi o to żeby te rzeczy leżały na wystawie. Jak estetycznie to zrobić?coś w tym styluhttp://2.bp.blogspot.com/-ZDjvaJgRaJ0/U5d-rPKX1DI/AAAAAAAAs4g/9CcF_RYKfM8/s1600/fre48.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermanos Napisano 7 Wrzesień 2016 Share Napisano 7 Wrzesień 2016 Koło 15 jadę do lokalnego muzeum oddać trochę fantów, to jak nie zapomnę to ich zapytam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
april_86 Napisano 8 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2016 thank you from the mountain ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.