Gedwey Napisano 23 Sierpień 2016 Share Napisano 23 Sierpień 2016 Siemka chce zrobić z tego wykrywacza rame. Jest taka możliwość. Jeżeli tak to jakie to by miało osiągi zasięgu i jak nawinac taka cewke bo zupełnie się nie znam na tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmax78 Napisano 23 Sierpień 2016 Share Napisano 23 Sierpień 2016 Daj 5,6 zwijow, drutem dne 0.7mm. Przy ramie 100/100cm powinno to miec zasieg ok 3,5m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedwey Napisano 23 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2016 Ok a jak to nawinac. ? Jest jakiś schemat albo filmik jak to się robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedwey Napisano 26 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2016 Nie chce zaczynać nowego tematu. Mam już cały wykrywacz ale mam pytanie czy mogę podłączyć akumulator zelowy 12v czy będzie to za dużo ? Nie przegrzeje się? Baterie za krótko trzymają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasper37 Napisano 29 Sierpień 2016 Share Napisano 29 Sierpień 2016 Spokojnie możesz podłączyć akumulator pod warunkiem że zmienisz stabilizator scalony na taki o większej mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BD912 Napisano 9 Październik 2018 Share Napisano 9 Październik 2018 Proponuję zastanowić się nad użyciem baterii złożonej z ogniw R14/R20. Mają dość dużą pojemność i są łatwo dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.