ineooo Napisano 21 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2016 Proszę o identyfikacje guzika, czy jest to guzik teraźniejszy ? Kojarzy się z okresem Napoleońskim jednak lewa strona guzika jakby nie pasuje Z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ineooo Napisano 21 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2016 fot 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leo70 Napisano 21 Sierpień 2016 Share Napisano 21 Sierpień 2016 raczej XXw.mam podobny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leo70 Napisano 21 Sierpień 2016 Share Napisano 21 Sierpień 2016 mój jest z ciucholand"bluza była z 1986r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ineooo Napisano 21 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2016 Właśnie też tak podejrzewam że to współczesny guziczek, znajomy 100 metrów od miejsca gdzie ja znalazłem tego znalazł napoleoński półkowy 13" dlatego też dopytuję. Leo70 dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.