torba5 Napisano 12 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2016 Hejka chopy !!!no trochę przyspałem sorry ,wsjo zaplanowane, miejsce wybrane w tym roku jadymy do Kotliny Kłodzkiej ,co do terminu wyjazdu podaje dwie propozycje i trzeba będzie do końca sierpnia coś ustalić ,albo 21-25 albo 28-2 ,miejscowość na priv ,piszta dzwońta ,oczywiście dom jak zawsze z wszystkim co potrzeba ,miejsce na ognisko grill zaplecze kuchenne ,jak ktoś sobie zażyczy to gospodarze robią posiłki pozdroRafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 12 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2016 dom jest ogromny więc zero stresu z pokojami i miejscem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 13 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2016 termin ustalony nie ma co dłużej czekać i kombinować 21-25 wrzesień pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziarzumyslu Napisano 13 Sierpień 2016 Share Napisano 13 Sierpień 2016 dobra jak cuś to liczcie mnie bede . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilu1967 Napisano 13 Sierpień 2016 Share Napisano 13 Sierpień 2016 bilu i helena dołączają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsx7 Napisano 14 Sierpień 2016 Share Napisano 14 Sierpień 2016 Bilu? mogę u Was zostawić samochód i zabrać się z Wami? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilu1967 Napisano 14 Sierpień 2016 Share Napisano 14 Sierpień 2016 ok jak najbardziej w aucie miejsce sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilu1967 Napisano 14 Sierpień 2016 Share Napisano 14 Sierpień 2016 ok jak najbardziej w aucie miejsce sie znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 14 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2016 no jak miło ,cieszę się że logistyka już ruszyła ,przeładunek na śląsku jest jak najbardziej możliwy ,czy Piotrek się odzywał do kogoś czy mam dryndać do strażaka :)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 22 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2016 impreza nie jezd zamknięto zapraszomy nowe chopy no i mogą być nowe baby ,bo jak na rozie żadno sie nie łodważyła :)NIE ZAPEWNIAMY ŻADNYCH ZNAJDEK !!!ale atmosferę i miła gościnę już tak :)pozdroRafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsx7 Napisano 25 Sierpień 2016 Share Napisano 25 Sierpień 2016 Rafi... ja jadę i biorę znajomego z pracy - więc rezerwuje 2 miejsca ;)Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 12 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2016 koszulki ,pytanie robimy czy nie ?czas ucieka więc dajcie znak sygnał :)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziarzumyslu Napisano 14 Wrzesień 2016 Share Napisano 14 Wrzesień 2016 takie drobniutkie pytanienko , o ktorej godzince planujecie być na miejscuniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 14 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2016 wyjeżdżamy kole 10 mamy 3 godziny drogi ,ale po drodze chyba zaliczymy jeszcze Srebrną Górę ,przynajmniej takie są wstępne plany ,na telefony roześlę rozlokowanie pokojowe dla wszystkich i numer telefonu do gospodyni pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 18 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2016 laptopa ktoś bierze ?ja nie dam rady mi bateria trzyma 2 setne sekundy :(ale mogę zabrać szybki modem ze sobą jak co ,pamiętajcie kto ma radia niech zabiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 20 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2016 prognozy pogody dla terenów w które jedziemy zapowiadają się jak na razie rewelacyjnie do zoba jutro pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.