SturmgewehR Napisano 9 Sierpień 2016 Napisano 9 Sierpień 2016 Witam,mam urlop w Pobierowie od 20.08 do 28.08 jade na ten urlop z holandii i będe przebywał w ośrodku Wodnik u znajomej gdzie notabene za dzieciecych lat spędzilem przynajmniej 12 wakacji :).Drodzy koledzy jeśli jest ktoś z okolicy dysponujący wykrywaczem do wypożyczenia(spiszemy umowe wszystkie dane z dowodu itd i normalnie umowimy sie na jakąś kwotę.)niejestem laikiem tylko poprostu niemam sprzętu ze sobą w holandi a rodzinny dom w Krakowie bądź co bądź nie po drodze więc chciałbym poprostu pożyczyć wykrywke żeby pare dni polatać,może być jakiś rutus,argo lub proxa,za kanarki dziekuje.Pozdrawiam koledzy piszcie odpowiedzi pod postem to zapodam wam kontakt do siebie na fb albo nr telefonu.Dzieki Zdrów!
SturmgewehR Napisano 9 Sierpień 2016 Autor Napisano 9 Sierpień 2016 generalnie poprostu chciałbym sobie pokopać,a może jacyś koledzy chętni na spotkanie i wymiane doswiadczen w terenie plus małe co nieco (przerośnietę 3/4 :) ) lub piwko po udanych wykopkach.Integracja zawsze mile widziana,pozdraiwam i czekam na odpowiedź
SkunkWeed Napisano 10 Sierpień 2016 Napisano 10 Sierpień 2016 Jaki problem piszczałkę z Krakowa na poste restante do Pobierowa wysłać?
SturmgewehR Napisano 11 Sierpień 2016 Autor Napisano 11 Sierpień 2016 o stary ja mam urlop za dziesiec dni i tylko tydzien myslisz ze mi sie chce takie akrobacje robić?Jak sie nikt nieznajdzie chętny to może ktos poleci jakis sklep z wykrywaczami w okolicy?jade od strony szczecina bo z Holandii wiec poprostu sobie kupie rutusa czy jakiegos at golda tylko dajcie namiary gdzies na sklep dobry w okolicy.mnie kolego o czas glownie chodzi i o to zeby sie nie przejmowac takimi zeczami jak latanie gdzies po pocztach tylko poprostu odpocząć :) Zdrów
SturmgewehR Napisano 11 Sierpień 2016 Autor Napisano 11 Sierpień 2016 a z krakowa wyśle święty Piotr hehe jak mieszkanie pozamykane a ja 1400 km dalej :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.