stiv88 Napisano 28 Czerwiec 2016 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2016 Witam . Poszukuję kompana do wspólnych poszukiwać .Okolice Zielonej Góry / Sulechowa . Chodzę z ace 250 .Może ktoś chętny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hachiman Napisano 19 Lipiec 2016 Share Napisano 19 Lipiec 2016 Cześć,Właśnie zakupiłem wykrywacz i szukam kogoś na wspólne wypady :)Jestem z ZG wiec nie problemu by wpaść do Sulechowa.Jak jestes chętny to daj znac.Ps. Próbowałem wysłać wiadomość priv, ale jako nowy urzytkownik nie mogePozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bachusik Napisano 4 Sierpień 2016 Share Napisano 4 Sierpień 2016 Hej też jestem nowy niedawno zakupiłem wykrywacz jeśli ktoś by miał ochotę na jakiś. wspólny wypad niech pisze Zielona Góra i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.