Skocz do zawartości

Wykrywacz metali

Gość lespak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Siema !
Chciałbym dołączyć do bractwa poszukiwaczy i potrzebuję rady, w jaki wykrywacz metali mam się zaopatrzyć?
Moje oczekiwania to: 1)do wykrywania monet i przedmiotów wielkości bagnetu.2)reaguje na żelazo i metale kolorowe.3)cena do 2000 zł.
Ktokolwiek się odezwie, z góry dziękuję za zainteresowanie.
  • 3 weeks later...
Napisano
Ja właśnie zamówiłem wykrywacz Neo3 firmy loctans chwalą go użytkownicy Można powiedzieć że jest uniwersalny do militarni i monet i cena przystępna facet odpowiada prawie na każdy email no ale jest te ale" miech trzeba poczekać na wykrywacz ja jeszcze go nie mam ale na początku Maja zobaczymy. Wtedy coś więcej powiem o nim np. wykonanie ,zasięg ,dyskryminacja , itp.
Napisano
Witam.
Ten temat był już wałkowany 5 mln razy, ale... niezaszkodzi odpisać jeszcze raz :).

W kwocie 2000 pln zł mieści się dużo dobrych wykrywaczy.

Radzę pod kątem ilości posiadanej gotówki przejrzeć oferty kilku zachodnich firm, np.: Tesoro, White's, Garrett, Minelab i wybrać ten wykrywacz, który odpowiada Ci najbardziej.

( hehe, w zasadzie to, co napisałem, jest śmieszne, bo większość tego typu porad na Forum wygląda podobnie i w zasadzie zazwyczaj robimy to samo, tj. powielamy :).

Przejrzyj dokładnie forum Sprzęt Poszukiwawczy".

pozdrawiam,
RG42
Napisano
Dziękuję za podpowiedzi.
Mam pytanko do Topora.Jaki jest adres internetowy do polecanej firmy?
Napisano
czy ktoś powie mi jak dobrze ustawić land star bo mam kłopoty z dostrojeniem do gleby
Napisano
buba 21 - rozczaruje Cię ale problem z land starem niestety się nie rozwiąże miałem kiedyś wykrywki B.H i raczej nie polecam jednak jeżeli ktoś się uprze to chyba jedynie lone star bedzie najrozsądniejszym rozwiązaniem ponieważ na te droższe to się nieopłaca pieniędzy wydawać.

a co do ustawien to proponuje pobawić się z testami -będziesz miał wedy najleprzą orientacje , jednak niezakopuj zbyt głęboko ponieważ będziesz miał problem z odnalezieniem :)
Napisano
testy będą pobieżne ponieważ fanty które leżą już jakiś czas w glebie inaczej bedą sygnalizować swoje zaleganie od tych świeżo zakopanych , sprawdż też w innych rodzajach gleby itp. a najlepiej bedzie jak jeden dzien przeznaczysz na dokładne testy wykrywki bo uwierz mi szukanie na hopsia sia" efektów raczej nieda.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie